Quantcast

I. Narkutė metus užbaigs koncertais didžiuosiuose miestuose

Su kūriniu „Raudoni vakarai“ išpopuliarėjusi dainininkė Ieva Narkutė ruošiasi paskutiniams metų koncertams, kuriuose skambės ir keletas visiškai naujų kūrinių iš jau pradėto įrašinėti debiutinio albumo.

Apie pirmąjį solinį albumą Ieva dar nelinkusi daugžodžiauti: „Įrašai pamažu vyksta. Kol kas nenoriu nieko pasakoti, kai bus laikas tuomet ir išgirsite daugiau. Galiu tik pasakyt, kad įrašuose dainos skambės kitaip, nei įpratote jas girdėti mano akustiniuose koncertuose. Bet jose vis tiek netrūks ir gyvų instrumentų.“

Ieva džiaugiasi, kad jau trečią kartą savo solinį koncertą surengs Šv.Kotrynos bažnyčioje.

„Tai ypatinga vieta – savaime užburianti, įkvepianti. Ji ir įpareigoja pasirodyti kaip įmanoma geriau, ir nuteikia šventiškai. Čia pasirodo daugybė pačios įvairiausios muzikos atlikėjų ir kiekvieno jų atliekama muzika čia klausytojams atsiveria savaip. Todėl čia koncertuoti man yra didelė garbė“, – pastebėjo jaunoji dainininkė.

Tiek pasirodydama sostinėje, tiek kituose miestuose Ieva pasirengusi atiduoti visą save. Koncertuose skambės gerbėjų pamėgti kūriniai „Raudoni vakarai“, „Metų laikai“, taip pat radijo stočių eteryje vis dar skambanti daina „Ryto durys“, kurią Ieva įrašė kartu su charizmatiškuoju dainininku Mantu Jankavičiumi. Vis dėlto dainininkė labiausiai nekantrauja žiūrovų teismui pristatyti nei radijo eteryje, nei koncertuose dar neskambėjusias dainas.

Akustiniai I.Narkutės koncertai vyks: lapkričio 21 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje, lapkričio 22 d. – Klaipėdos koncertų salėje, lapkričio 25 d. – Kauno valstybinėje filharmonijoje ir gruodžio 1 d. – gimtojo miesto Šiaulių koncertų salėje „Saulė“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių