Quantcast

Golden Parazyth metus pradeda gyvai

Naujų metų koncertų sezoną Golden Parazyth pradeda kartu su muzikos klubu „Tamsta“. Sausio 14 dienos vakarą atlikėjas su grupe „Monkeys band“ ir Alina Orlova kviečia į gyvai atliekamų albumo „All The Truth About Blue Monkeys“ dainų perklausą.

Golden Parazyth vardas jau keletą metų spausdinamas įvairių vakarėlių ir žinomų festivalių programose. Atlikėjas pristatomas kaip alternatyvios muzikos kūrėjas, žmogus-orkestras ir perspektyvus lyrinės elektronikos kūrėjas, o renginių fotografai įpratę muzikantą matyti palinkusį virš nešiojamo kompiuterio ir apsuptą iškeltų į viršų festivalininkų rankų.

Tačiau tai tik viena dalis to, kas slepiasi po sceniniu slapyvardžiu Golden Parazyth. Sausio 14 dienos vakarą muzikantas kviečia į kitokį koncertą, kur jis susirinkusiems pristatys antrojo savo albumo „All The Truth About Blue Monkeys“ dainas. Nors albumas išleistas pernai ir jau rado savo klausytojus, jo programą išgirsti gyvai – reta galimybė muzikanto gerbėjams. „Taip jau yra, kad visi mane įpratę matyti ir girdėti kaip elektroninės muzikos kūrėją ir atlikėją, o „Tamstoje“ pasirodysiu kitoks, parodysiu kitą savo kūrybos pusę. Tikiuosi daugelis nustebs“, - pasakojo Golden Parazyth.

Klubo „Tamsta“ scenoje Golden Parazyth pasirodys nebe vienas, o su visa grupe „Monkeys band“, apsiginklavusia gitaromis, smuikais, trimitais ir perkusijomis. Prie šios kompanijos keliems bendriems kūriniams prisijungs ir Alina Orlova. Gyvam ketvirtadienio pasirodymui ruošiami ne tik instrumentai, bet ir žinomiausias Golden Parazyth ir Alinos dueto darbas „Innocence“, pasakiška „Lapė“, „Hello my friend“ ir kiti gyvai atliekami kūriniai.

„Šiuos metus pradedu gyvu pasirodymu ir trečio albumo įrašais. Jau dabar galiu pasakyt, kad jis apjungs viską, ką iki šiol nuveikiau – ir elektroninę, ir instrumentinę muziką,“ – ateities planus apibendrino koncertui besiruošiantis muzikantas.

Golden Parazyth vs Monkeys band feat Alina Orlova koncertas sausio 14 dieną, ketvirtadienį, muzikos klube „Tamsta“. Koncerto pradžia 21 val.

Bilieto kaina: 15 Lt, su skrajute 10 Lt.

Golden Parazyth – „Lapė“



Golden Parazyth – „Hello my friend“ (nominuotas kaip „Pravda naujokai“ 2009 metų geriausias vaizdo klipas).


Šiame straipsnyje: Golden ParazythTamsta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių