Quantcast

G. Depardieu atsiėmė Rusijos pasą (papildyta 18:17 val.)

Prancūzų aktorius Gerard'as Depardieu gavo Rusijos pasą ir susitiko su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, sekmadienį paskelbė prezidento atstovas.

V.Putinas suteikė 64-erių aktoriui G.Depardieu Rusijos pilietybę - po to, kai prancūzų kino žvaigždė pareiškė išsikraustantis iš tėvynės, kad nereikėtų mokėti naujo milijonierių mokesčio.

„Įvyko trumpas susitikimas. Aktorius Rusijoje lankėsi su privačia kelione“, - sakė Dmitrijus Peskovas, kuris nurodė, kad G.Depardieu ir V.Putinas susitiko šeštadienį prezidento rezidencijoje Sočio kurorte prie Juodosios jūros.

Pasak atstovo, „kadangi G.Depardieu buvo RF (Rusijos Federacijoje), jam buvo perduotas Rusijos pasas“.

Tačiau V.Putinas asmeniškai dokumento aktoriui neperdavė, kai jie buvo trumpam susitikę, sakė D.Peskovas.

Pasak jo, pietaudami V.Putinas ir G.Depardieu aptarė virtinę klausimų, susijusių su perspektyva demonstruoti Rusijoje meninį filmą apie Grigorijų Rasputiną, kuriame G.Depardieu atliko pagrindinį vaidmenį.

„Aktorius taip pat papasakojo apie savo kūrybinius planus“, - pridūrė atstovas.

Anksčiau apie susitikimą buvo pranešęs Rusijos televizijos Pirmasis kanalas. Naujienų reportaže buvo parodytas prezidento ir prancūzų aktoriaus susitikimas, buvo matyti, kaip jie apsikabino ir šiltai pasveikino vienas kitą.

Penktadienį naujienų agentūros „Interfax“ šaltiniai Sočio oro uoste sakė, kad prancūzų aktorius atskrido į miestą užsakomuoju reisu.

Įsaką dėl Rusijos pilietybės suteikimo G.Depardieu Rusijos prezidentas pasirašė sausio 3 dieną.

Įžymusis aktorius atsisakė Prancūzijos pilietybės, protestuodamas prieš valdžios sprendimą padidinti mokestį už didesnes nei milijono eurų (3,45 mln. litų) metines pajamas iki 75 procentų.


Šiame straipsnyje: Gerard'as Depardieu

NAUJAUSI KOMENTARAI

MALACIUS Departje

MALACIUS Departje portretas
MALACIUS Depart'j! Pasirodo ne tik lietuviai, bet ir jis zino, kad PRIE RUSU BUVO GERIAU PRIE RUSU IR PREZIDENTE SEINIAI BUTU ISHTEKEJUS O DABAR IKI SIOL PRIVERSTA SU celka MEGUOTI. Nejaugi savo "garbe" atiduosi smyrdanciam runkeliui... .

dzukas

dzukas portretas
Maladec Putinas ,tai ne musu saraske amerikos sokejai ,kuri gins Lietuvos garbe gaili .

A.A.

A.A. portretas
GEDA IR DAR KARTA GEDA!!!!!
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių