Quantcast

F.Kirkorovas atsiprašė režisierės, kuri kaltina Rusijos popscenos žvaigždę sumušimu

Viena garsiausių Rusijos popmuzikos scenos žvaigždžių Filipas Kirkorovas atsiprašė muzikos premijos "Auksinis gramofonas -2010" režisierės Marinos Jablokovos, kuri teigia, kad atlikėjas ją sumušė.

"Deja, aš priverstas kalbėti apie tai, apie ką daug laiko bijojau prisipažinti pats sau. Tikriausiai aš rimtai sergu", - sakoma pranešime, paskelbtame oficialiame F.Kirkorovo tinklalapyje.

"Du kartus per metus mane ištinka rimti priepuoliai, per kuriuos aš nesuprantu, ką darau, ir po to nieko neatsimenu. Aš pats tuo esu pasibaisėjęs. Ir tik dabar suprantu, kad man reikia rimtai gydytis", - pareiškė dainininkas.

"Aš noriu atsiprašyti M.Jablokovos asmeniškai ir viešai. Aš labai apgailestauju dėl to, kas įvyko", - pažymi jis.

F.Kirkorovas sako suprantąs, kad "esant šiai gyvenimo situacijai, tai skamba nelabai svariai, bet man tai signalas rimtai gydytis. Patikėkite manimi, iš tikrųjų aš esu visiškai ne toks".

"Atsiprašau visų, ką papiktinau tokiu neadekvačiu poelgiu", - tikina atlikėjas.

Režisieriaus padėjėja M.Jablokova pirmadienį parašė pareiškimą į miliciją, kuriame teigia, kad ją sumušė dainininkas.

Kaip pranešė agentūra ITAR-TASS, remdamasi M.Jablokovos žodžiais, incidentas įvyko praėjusį šeštadienį Valstybiniuose Kremliaus rūmuose.

M.Jablokovos teigimu, vykstant repeticijai prieš F.Kirkorovo pasirodymą koncerte "Auksinis gramofonas -2010" dainininkas puolė ją įžeidinėti ir sumušė.

"Pradėjau jam aiškinti techninius niuansus, tačiau jis šiurkščiai atsikirto, kad mano nuomonė jo nedomina, pasidomėjo, kas aš apskritai tokia esu, ir ėmė grasinti fiziniu susidorojimu, - sakė M.Jablokova. - Iš karto po to F.Kirkorovas sudavė man per veidą, aš pargriuvau, ir jis ėmė mane mušti".

Kompanija "Russkaja mediagruppa", kuriai priklauso "Russkoje radio" - "Auksinio gramofono" premijos steigėja ir ceremonijos organizatorė, patvirtino tik tai, kad tarp F.Kirkorovo ir M.Jablokovos įvyko žodinis konfliktas.

"Russkoje radio" atstovai buvo tik žodinio konflikto liudininkais. Be to, abi pusės - ir ponia M.Jablkova, ir ponas F.Kirkorovas elgėsi nekorektiškai", - sakė kompanijos "Russkaja mediagruppa" Darja Lauper.

Kaip tvirtino M.Jablokovos advokatas Sergejus Žorinas, konfliktas "įvyko daugelio pramogų verslo žvaigždžių akivaizdoje, ir moteris patyrė ne tik fizinių, bet dar ir didelių moralinių traumų".

Advokatas nurodė, kad jo klientė atsisakė sudaryti taikos susitarimą su atlikėju ir ketina siekti, kad dainininkas būtų patrauktas atsakomybėn dėl lengvas pakenkimo sveikatai ir įžeidimo.

"Jeigu milicija atsisakys iškelti baudžiamąją bylą, mes sieksime patraukti F.Kirkorovą atsakomybėn pagal atskirąjį kaltinimą teisme", - pridūrė S.Žorinas.

Pasak jo, po sumušimo M.Jablokovą nuolat kamuoja galvos skausmai dėl smegenų sukrėtimo, jai skauda daug kraujosruvų visame kūne.

Tuo tarpu dainininko atstovė Tatjana Akimceva antradienį pareiškė, kad incidentas per koncerto "Auksinis gramofonas-2010" repeticiją įvyko dėl to, kad į dainininką buvo nukreiptas prožektorius, ir jis paprašė jį pakreipti į šalį, bet buvo atsisakyta ta padaryti.

"Tai profesionalus šviesos prietaisas, kuris gali nudeginti, ir F.Kirkorovui teko padaryti M.Jablokovai pastabą", - pridūrė advokatė.

Pats F.Kirkorovas iš pradžių neigė, jog tarp jo ir M.Jablokovos įvyko konfliktas, ir sakė: "Nieko už plaukų netąsiau ir nespardžiau. Tai absoliutus melas ir neteisybė".

Rusijos popmuzikos scenos žvaigždė ne pirmą kartą apkaltinamas netinkamu elgesiu. 2004 metais dainininkas viešai įžeidė žurnalistę Iriną Arojan.

Spaudos konferencijoje Rostove prie Dono konferencijoje vietos laikraščio žurnalistei I.Arojan pasiteiravus F.Kirkorovo, kodėl jo kūryboje tiek daug jau skambėjusių kūrinių naujų versijų, dainininkas ėmė plūstis necenzūriniais žodžiais ir pareikalavo jos išeiti iš salės.

Po šio incidento internete buvo pradėta I.Arojan gynimo kampanija, paskatinusi dainininką viešai atsiprašyti žurnalistės.


Šiame straipsnyje: Filipas Kirkorovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių