Quantcast

Finalo pasirodymą „InCulto“ repetuos įvairiuose Lietuvos miestuose

Grupė „InCulto“, šį savaitgalį laimėjusi nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos trečiąjį pusfinalį, dėkoja už juos balsavusiems gerbėjams ir ruošiasi finalo pasirodymu, kuris šį ketvirtadienį bus tiesiogiai transliuojamas per LTV.

Savo finalinį pasirodymą „InCulto“ muzikantai nutarė surepetuoti įvairiose Lietuvos vietose ir antradienį aplankys penkis šalies miestus - tam reikalui grupė nuvažiuose daugiau kaip 1000 kilometrų.

Didelio žiūrovų palaikymo sulaukę „InCulto“ muzikantai vadinami vienais pagrindinių pretendentų šiais metais laimėti nacionalinės „Eurovizijos“ dainų konkurso atranką. Grupės lyderio ir vokalisto Jurgio Didžiulio teigimu, žiūrovai finale įšvys energingą pasirodymą, kuris bus papildytas naujais elementais ir paįvairintas netikėta provokacija.

Ruošdamiesi finalui „InCulto“ muzikantai jau rytoj, antradienį, po pietų surengs viešas savo kūrinio repeticijas Klaipėdos (apie 16 valandą), Kauno (apie 19 valandą) ir Vilniaus (apie 21 valandą) „Akropolių“ prekybos centruose. Pirmoje dienos pusėje ir apie pietus pakeliui į Klaipėdą grupė taip pat apsilankys Panevėžio (apie 11 val.) ir Šiaulių (apie 14 val.) radijo stotyse.

Ketvirtadienį, po savo pasirodymo „Eurovizijos“ atrankos finale, „InCulto“ vyks į muzikos klubą „Tamsta“, kuriame kviečiami rinktis ir visi grupę palaikantys gerbėjai. Čia dideliame ekrane tiesiogiai bus galima stebėti finalo transliaciją, o jai pasibaigus „InCulto“ muzikantai surengs savo pasirodymą ir praleis laiką susirinkusiųjų rate.

Praėjusią savaitę „InCulto“ internete paskelbė savo dainos „Eastern European Funk“ dokumentinį filmuką. Socialinėmis akcijomis ir pasirodymais netradicinėse vietose garsėjantys muzikantai su savo daina jau lankėsi įvairiose Vilniaus vietose: prekybos centre, degalinėje, įvairių kompanijų biuruose, su padėkos pasirodymu buvo atvykę į „Eurovizijos“ rėmėjų „Teo“ biurą - į filmuką pateko akimirkos iš visų šių pasirodymų.

Pasak „InCulto“, daina „Eastern European Funk“ yra aktuali visiems rytų europiečiams ir jų emigrantams Vakaruose, kūrinys suvienija visas Rytų Europos valstybes, jų žmones ir linksmai kalbina Vakarų Europos klausytoją. Tuo pačiu „Eastern European Funk“ yra bene nuotaikingiausias ir energingiausias šių metų lietuviškos „Eurovizijos“ atrankos kūrinys, jau pelnęs žiūrovų simpatijas ir įvairių muzikos autoritetų palaikymą.


Šiame straipsnyje: incultoEurovizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių