Quantcast

Ekstrasensas M. Gordejevas teigia gavęs žinutę iš V. Šapranausko

BTV laidą „Žvaigždutės“ pasiekė specialiai  Ukrainoje, Kijeve neseniai filmuota išskirtinė medžiaga. Garsiausias Ukrainos ekstrasensas,  laidos „Ekstrasensų mūšis“ finalistas Maksimas Gordejevas  pats pasirūpino, kad  žinia, kurią  jis gavo, būtų įamžinta ir pasiektų Lietuvą.

Pasirodo dar tada, kai mūsų šalyje  niekas net neįtarė apie V.Šapranauskui nutiksiančią nelaimę, Maksimas vieną naktį susapnavo garsųjį mūsų aktorių. „Sapne mes  bendravome... Jis sėdėjo  prie lovos krėsle ir kažką gėrė. Ir staiga pasakė, kad labai pavargo, kad jam laikas išeiti. Aš paklausiau: kodėl tau laikas išeiti, juk tu linksmini, džiugini žmones ir tu toks populiarus, tu savo karjeros viršūnėje, juk viskas gerai. Bet jis tik nuleido akis ir pasakė, kad  labai pavargo“, - specialiame vaizdo įraše pasakoja M.Gordejevas, visame pasaulyje garsėjantis tuo, kad moka bendrauti su tais, kurie iškeliavo Anapilin.

M.Gordejevas, specialaus seanso metu, tikina susisiekęs ir su pačiu V.Šapranausku. Šį vakarą per BTV -  išskirtinė vaizdo medžiaga, kurioje, kaip tikina garsusis ekstrasensas, paskutinis mūsų aktoriaus atsisveikinimas ir žodžiai tiems, su kuriais jis taip ir nesuspėjo pašnekėti: vaikams, gerbėjams ir... moteriai, kuri visais įmanomais būdais stengėsi jam padėti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ingute

Ingute portretas
Pritariu Petrui.Zinote visi kuri smerkia uzsidejo kaukes profu.Oj kokie mes gudrus auksciau visu,visi kurie turi kazka panasaus kaip M.Gordejevas mulkiai.Paziurekit i veidrodi ir atydziai; ar nieko nematot ..Sutinku,kad yra daug apsisaukeliu daug pinigu besinaudojanciu bureju,ekstrasiansu,runo issakytoju.Bet kazkodel slapcia,begat arba bega antros puses.Kazkam iseiles atsitikus blogiems dalykams issilieja"turbut prakeike". Viskas sukasi apie kiekviena zmogu.Tik ne kiekvienas sugebame tai pamatyti.Jai netiki tuom tai ir netikek,bet nejuodinkit kito su savo komentarais

berta

berta portretas
yra jo kontaktai ,isiveskit per google ,bet numeriai telef ukrainietiski bet skambinkit ir susitarsit kada bus lietuvoje

Reda

Reda  portretas
As jau kelis men siunciu lnk el.laiskus noredama suzinoti jo kontaktus bet nieko.Misija neimanoma
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių