Quantcast

E. Dragūnas: po apsilankymo Vatikane pasikeitė mano vertybės

Visai neseniai Kaune ūžė viena garsiausių Rusijos žvaigždžių – atlikėjas Timati. Vos išgirdę apie vienintelį jo pasirodymą, į  Kauno „Žalgirio" areną plūdo tūkstančiai žmonių.

Įamžinti jį veržėsi minia žurnalistų. Tačiau  dar neprasidėjus Timačio pasirodymui išsiaiškinome neįtikėtiną dalyką. Lietuviai į areną sulėkė  visai ne dėl jo, o dėl Egidijaus Dragūno, kuris neva turėjo apšildyti pasaulinę garsenybę. „Visi myli Selą, visi myli ir Timati. Man atrodo fainai, kad perki bilietą į vieno koncertą, o pamatai dvi didžiules žvaigždes", - koncerto užkulisuose kalbėjo garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius.

Timati arenoje kaip įkirptas į uodegą lakstė nuo žurnalistų, jį saugojo augaloti vyrai. Reperio vadybininkai interviu žadėjo, bet galiausiai pamelavo!  Bet arogancija garsėjantis Selas nulipęs nuo scenos ir iškart pasidavė tardymams ir prisipažino, kad jis dabar – naujas žmogus! Požiūris į vertybes ypatingai pasikeitė po to, kai Egis apsilankė šventajame mieste. Kaip tik tuo metu Romoje vyko popiežiaus rinkimai. „Pagalvojau, kad bilietai nebrangiai kainuoja, pasiėmiau mamą kartu, Eleonorą, sūnų ir nuskridom ten savaitei. Mamai nupirkau itališkus batus, rankinuką dovanų", - pasakojo E. Dragūnas.

Apdovanojęs mamą, Selas su kompanija  bastėsi po miestą.  Ir šventoji aura padarė stebuklą. „Roma tuo metu buvo ypatinga. Tai buvo kaip dovana, kad pataikėm į ją atvykti tokiu metu, kai vyko konklava. Dėkoju Dievui", - emocijų neslėpė E. Dragūnas.

Egidijus prisipažino, koncertuoti kartu su Timati jį reikėjo įkalbinėti labai ilgai. SEL dvidešimtmečio koncertai  išsunkė iki paskutinio lašo. „Tris mėnesius atostogavau, nedainavau, o tik rašiau tekstus dainoms. Čia panašiai, kaip boksininkai, kurie išeina boksuotis po trijų mėnesių pertraukos... Tai nebuvo mano geriausias pasirodymas, bet padariau, ką galėjau", - prisipažino E. Dragūnas.

Selas „Žalgirio" arenoje koncertavo tik puse kojos, o Timatis -  iš visos širdies. Bet Lietuva vis tiek labiau myli savus! Taigi, išvydę  Egį visi šoko, dainavo, siautėjo ir visaip kitaip ėjo iš proto. Nėr  ką kalbėt, kas laimėjo šitą muzikinę dvikovą!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Minedas

Minedas portretas
Šaunuolis , kolega Egidijus , patariu pasekti manimi ir stoti į vienuolyną ?

lietuvis

lietuvis portretas
Visi mes darom klaidas .dainuoja jis tikrai gerai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių