Quantcast

„Dr.Who“ metų koziris – „Silence Night“

Klaipėdą sudrebins gyvos elektroninės muzikos orkestras. Gruodžio 11 d., penktadienį, kūrybinės „Silence“ šeimos nariai - geriausi šalies prodiuseriai ir įstabios vokalistės - klube „Dr.Who“ pristatys net septynis projektus.

Trijų valandų trukmės koncertas, pažersiantis gausybę naujovių ir netikėtų jau žinomų kūrinių interpretacijų, melomanus turėtų palikti be žado.

Unikalaus bendro pasirodymo „Silence Night“ metu viena scena dalinsis Vidis, Mario Basanovas, Leonas Somovas ir Few Nolder. Gyvą skambesį, kurį dovanos virtuoziškoji ketveriukė, papuoš Justės Arlauskaitės-Jazzu ir naujosios „Silence“ narės Monikos Liu balsai.

Atlikėjai pasirodys skirtingomis, dažnai netikėtomis sudėtimis, įdomiai ir gaiviai papildydami vienas kito kūrybą.

„Nekantraudami laukiame šio renginio, nes labai retai pasitaiko proga visiems kartu pabūti ant scenos, sukooperuoti originalias idėjas. Tai kainuoja daug jėgų ir darbo, o tuo pačiu - įdedame galybę gerų emocijų, kuriomis norime pasidalinti su publika“, - kalbėjo „Silence“ nariai.

Jazzu melomanus palepins net trimis vokalo ir elektroninės muzikos dėlionėmis - ji ne tik atliks dainas su Vidžio ir M.Basanovo duetu bei ištikimuoju bendražygiu L.Somovu, bet ir pirmą kartą pristatys solinę programą. Į Klaipėdą atlikėja atvyks su keturiomis dar niekur negirdėtomis savo kūrybos dainomis.

„Nežinau, kada pasitaikys kita proga jas atlikti. Mano solinis albumas vis dar įrašinėjimas ir nesu numačiusi jo užbaigimo datos. Labai įdomu, kaip publika sureaguos. Neslėpsiu, kad jaudinuosi - atskleisiu kitą savo veidą ir asmenybės pusę“, - atviravo Jazzu.

Su „Silence“ senbuviais pasirodysianti perspektyvi jauna vokalistė Monika Liubinaitė, kurios naujasis sceninis vardas yra Monika Liu, šiuo metu studijoje dirba su prodiuseriu M.Basanovu. Klaipėdietė klube „Dr.Who“ taip pat pirmąkart pristatys savo solinę programą.

Įrašų studijoje dar tebedailinamos būsimos muzikinės naujienos įsilies į puikiai žinomų „Silence“ hitų - „Tik pasilik“, „I'll Be Gone“, „Parduodu savo muziką“, „Who's Shot the Silence?!“, „Song About Love“, „Test“ ir kitų kūrinių - mozaiką. „Laukia daug šviežių interpretacijų, atliekamų su nauja jėga bei požiūriu. Bus minimalių šou elementų, tačiau pirmame plane, žinoma, liks mūsų propaguojama kokybiška muzika“, - teigė „Dr.Who“ metų renginio šeimininkai.

Į Klaipėdą lagaminus jau kraunanti „Silence“ šeima savo stiprybės formulę apibrėžė lakoniškai: „Visi savo srities profesionalai, visi idėjiškai potencialūs, lygiaverčiai partneriai ir ne mažiau svarbu - labai geri draugai“.


Šiame straipsnyje: dr. whoSilence Family

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių