Quantcast

D. Meiželytė: geras kaimynas – miręs kaimynas?

Atkapstyti adatą šieno kupetoje, ko gero - lengviau, nei susirasti draugiškus ir patikimus kaimynus. Juk ne vienam teko susidurti su profesionalius teroristus ar Adamsų šeimynėlę primenančiais ponais, gyvenančiais kitapus sienos. Kodėl lietuviai džiaugiasi, kai dega kaimyno troba? Atsakymų į amžiną kaip pasaulis klausimą nusprendė paieškoti linksmoji BTV laida “Cukrus”.

“Kaimynas ką tik nusipirko naują televizorių ir buitinę techniką. Buvo labai pavydu, žinot – 3D ekranas, tai tegu ta troba dega”, - juokdamasi savo teoriją dėstė dizainerė Viktorija Jakučinskaitė.

Humoristas Artūras Orlauskas prisipažino, kad nuo kaimynų yra net nukentėjęs.

“Kaimynas užpylė mano butą, tai aš padaviau jį į teismą, nes jis atsisakė padengti nuostolius. Tai teismas priteisė jam bylinėjimosi išlaidas, o aš jam turėjau sumokėt už tai, kad jam tai priteisė. Žodžiu, užpylė ir dar susimokėjau už tai”,- nuoskaudos neslėpė humoristas.

Tuo tarpu smagioji televizijos laidų vedėja Violeta Mičiulienė išdavė stebuklingą būdą, kaip kaimynams galima pagadinti gyvenimą.

“Seniau būdavo dermantinu apkaltos durys. Tai reikia paimti švirkštą, įtraukti žalią kiaušinį ir už to dermantino suleisti. Po dviejų dienų... Dvokia siaubingai ir duris reikia keisti”,- nevaldydama juoko apie piktus darbelius pasakojo Violeta.

Kandusis televizijos žurnalistas Saugirdas Vaitulionis rimtu veidu išdėstė, kad nepatinkančiu kaimynu geriausia atsikratyti pasitelkiant patikrintus mafijos metodus.

“Kaimynų atsikratymo klausimu mane konsultavo Henrikas Daktaras. Tai sakė, kad patikimiausia ir greičiausia - tiesiog įbetonuoji kojas ir įmesti į Nerį. Viskas, atsikratėm”,- pikdžiugiškai porino žurnalistas.

Ar būna gerų kaimynų? O gal šauni kaimynystė įmanoma tik holivudiniuose filmuose? Renginių vedėja ir daininkė Donalda Meiželytė lyg tikra juodojo humoro profesionalė skėlė griežtai.

„Jėzau, geras kaimynas – miręs kaimynas?”,- juokdamasi retoriškai klausė žavi moteris.

Tad ar tikrai visi kaimynai – siaubo filmo herojus primenantys blogiečiai? O gal net ir bjauriausius piktadarius galima paversti meiliais pliušiniais meškučiais? Šmaikštūs ir netikėti žvaigždžių atsakymai bei geriausio žvaigždžių kaimyno rinkimai - BTV laidoje “Cukrus” – pirmadienį 19.25 val.


Šiame straipsnyje: Donalda MeiželytėkaimynasBTV

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių