Quantcast

Būsimas tėvas E. Krungolcas pataria vaikams daugiau bėgioti basomis

Atšilę orai dažną priverčia pažvelgti į save kitomis akimis ir veidrodyje pamačius kitokį nei tikimasi rezultatą, prisižadėti nuo rytojaus sportuoti. Dauguma tėvų į savo planus įtraukia savo vaikus. Garsus sportininkas – penkiakovininkas Edvinas Krungolcas „Lietuvos ryto„ televizijos laidoje  „Padėkime augti“ ne tik ragina sportuoti gryname ore, bet ir pataria, kaip tai daryti teisingai, nepakenkiant nei sau nei vaikui.

„Labai mažiems profesionalaus bėgimo nepritaikysi, jiems ir ne visus pratimus galima daryti. Kitaip galime pakenkti. Labai svarbu, kad pėda nesideformuotų. Vaikams geriau bėgioti tiesiog basomis po žolę, smėlį. Ir svarbiausia būti aktyviems ir kuo daugiau praleisti gryname ore“, –laidos žiūrovams patarimus žarsto būsimas tėtis, pasižadėdamas taip auklėti ir savo atžalą.

Kada vaikams geriausiai pradėti bėgioti? Kokius pratimus atlikti prieš bėgimą? Kaip taisyklingai kvėpuoti? Su kokia avalyne reikėtų bėgioti?

„Su Edvinu atsakę į šiuos klausimus, net ir didžiausią skeptiką išsiviliosime į lauką." – žada laidos vedėja Laura Imbrasienė.

Taip pat laidoje bus pateikti naujausi tyrimai apie Lietuvos vaikų raštingumą ir gebėjimus, patarimų išgirs ir kūdikius maitinančios mamos. Juk šiuolaikinės mamos ne tik žindyvės, bet ir žmonos, bei siekiančios karjeros ir asmeninių gyvenimo tikslų moterys. Kaip tai suderinti su mažylio žindymu?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių