Quantcast

Astrologė P. Kelertienė: 2013 metais į Lietuvą sugrįš daug emigrantų

„Privalau turėti labai daug drąsos kalbėti apie ateitį, ypač tuomet, kai matau ką nors blogo. Kai išpranašauju baisius dalykus ir jie įvyksta, žmonės laiko mane blogiuku, neva tai aš sukėliau tas nelaimes“, – prisipažįsta pretendentas į paties pačiausio Lietuvos pranašo titulą vienas garsiausių šalies būrėjų ir tarologų Leopoldas Malinauskas.

Paskutinio metų ketvirtadienio, gruodžio 27-osios, gyvenimo būdo laida „Patys pačiausi“ bus skirta garsiausiems Lietuvos pranašams – tiems, kurie žiūri į žvaigždes, nuspėja ateitį ir apie mus gali pasakyti viską. 20 val. TV3 eteryje – L. Malinauskas, bene populiariausia šalies astrologė Palmira Kelertienė ir garsiausias veidų ekspertas Markas Lučinas.

Laidos vedėjai Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius ne tik atskleis nematomą šios trijulės išskirtinio darbo pusę, bet ir paskelbs garsiausių šalies pranašų prognozes. Kas Lietuvos žmonių laukia naujais, 2013 metais?

„Žiema bus labai sunki, tačiau nuo pavasario tautos laukia klestėjimo ir atsigavimo laikotarpis“, – žvelgdamas į kortas pranašaus tarologas L. Malinauskas.

Astrologė P. Kelertienė įsitikinusi – 2013 metais į Lietuvą sugrįš daug emigravusių tautiečių: „Tapsime tikrais patriotais. Emigrantus apims nostalgija, jie pasiilgs tėvynės ir savų namų.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

mo

mo portretas
gal ne i kortas o socdemu pazadus?

ssw

ssw portretas
Stebiu šią pranašautoją jau daug metų. Ji įdėmiai skaito laikraščius ir pakankamai gerai tuo pasinaudoja. Man prie dūšios labiau politiniai apžvalgininkai.

Mda

Mda portretas
Aha. Grįš emigrantai ir gyvens iš lietuviškų pašalpų. Nu jo...
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių