Quantcast

23-ejų vyras savo 19-metę sutuoktinę iškeitė į paagulę meilužę

Giedrei – 19 metų, jos sutuoktiniui Mindaugui 23-eji. Pora augina kūdikį, tačiau dabar šeima balansuoja ant skyrybų slenksčio, nes vyras susirado meilužę, kuriai vos 14. Dėl to Giedrė ir kreipėsi pagalbos į LNK televizijos laidą „24 valandos".

Mergina atvirai pasakojo, kad tai jau ne pirmas kartas, kuomet Mindaugas jai neištikimas. Tačiau dėl judviejų kūdikio Giedrė iki šiol visas nuodėmes jam atleisdavo. Gal todėl vyras visai suįžūlėjo. Kaip pasakoja jauna, simpatiška moteris, sutuoktinis net jiems gulint lovoje nesislėpdamas trumposiomis žinutėmis susirašinėja su nepilnamete drauguže. Beje, jos brolis su draugais jau bandė „perauklėti" Mindaugą.

Tą dieną, kai atvyko „24 valandų" komanda, jis buvo sumuštas. Tad surasti įbaugintą vyrą buvo nelengva. Privilioti į susitikimą su žmona jį pavyko tik pasakius, kad ją atvežė naujasis jos draugas, kuris realybėje iš tikrųjų neegzistuoja. Mat Mindaugas, nors pats ir mėgsta lakstyti paskui sijonus, labai pavydi savo žmonos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

susimastes

susimastes portretas
..negi jums negeda,negi jus nepaskaitote ka parasote?..antraste ir ta su klaidomis!!!"paagulę" cia gi ne koks siaip pasirasinejimas...GEDA!

as

as portretas
sarmatos neturi visai.

as

as portretas
as galvoju,normalu... tureti meiluze ar drauge jaunesne 10 metu...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių