Quantcast

Po tragiškos avarijos – naujausios žinios apie vyrą ir vaiką pražudžiusį vairuotoją

Vyrą ir vaiką per avariją Panevėžio rajone pražudęs vairuotojas savaitgalį paleistas į laisvę, jam skirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Prokuratūra nesikreipė į teismą dėl vairuotojo suėmimo, nes, pasak prokuratūros atstovės Rasos Stundžienės, jo galimai padarytas nusikaltimas nėra tyčinis sunkus ar apysunkis, bet neatsargus.

„Teisę vairuoti jis turėjo“, – BNS pirmadienį sakė R. Stundžienė.

Pasak policijos, avarija įvyko penktadienio vakarą, apie 19.30 val., Panevėžio rajone, kelio Rokiškis-Panevėžys 103-čiame kilometre. Čia automobilis „BMW 525“, vairuojamas neblaivaus (1,05 prom.) 1962 metais gimusio vyro, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Fiat Punto“, vairuojamą 1997 metais gimusios moters.

Teisę vairuoti jis turėjo.

Po smūgio automobilis „Fiat“ išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Honda Civic“, kurį vairavo 1972 metais gimusi vairuotoja.

Per eismo įvykį žuvo automobiliu „Fiat“ važiavę 1983 metais gimęs vyras ir 2019-aisiais gimęs vaikas, dėl įvairių kūno sužalojimų į ligoninę paguldytos ir „Fiat“ važiavusi bei „Honda“ vairavusi moterys.

Įtariamasis sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių eismo taisyklių pažeidimo esant neblaiviam, kai dėl to žuvo žmogus.

Už tai gali būti baudžiama nuo trejų iki dešimties metų laisvės atėmimo.


Šiame straipsnyje: automobilisavarija LTmirtisvyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
pasibaisetina,girtuoklis užmuša žmones ,o prokurorams tai niekai.gal dar pasakys ,kad pasigere netyčia,omjuk girtumas sunkina atsakomybe,ar ne? prokurorai Molio Motiejai,lauk iš darbo

STOP KORUPCIJAI

STOP KORUPCIJAI portretas
PANEVĖŽIO PROKURATŪROJE

QWX

QWX portretas
Girtas vairuotojas nužudo du žmonęs, o prokuratūros atstovė R. Stundžienė murkia, kad galimai padarytas nusikaltimas nėra tyčinis sunkus ar pysunkis, bet neatsargus... Arba Panevėžio prokuratūra visiškai korumpuota, arba ten debilai...
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių