Quantcast

Vokiečių aviganis Malu padėjo surasti 6 tūkst. pakelių cigarečių

  • Teksto dydis:

Kapčiamiesčio pasieniečiai, talkinami vokiečių aviganio Malu, miške Lazdijų rajone aptiko 6 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių.

Antradienį VSAT Varėnos pasienio rinktinės Kapčiamiesčio pasienio užkardos patruliai vykdė tarnybą Lazdijų rajono Varviškės kaimo ribose. Miške maždaug už pusės kilometro nuo sienos su Baltarusija jie aptiko paslėptą krovinį – aštuonis ryšulius su cigaretėmis.

Į įvykio vietą buvo iškviestas kaimyninės Druskininkų pasienio užkardos kinologas su tarnybiniu vokiečių aviganiu Malu.

Keturkojui buvo duota komanda sekti pėdsakais. Malu juo iškart užuodė ir savo kinologą bei jo kolegas vedė mišku apie 300 metrų. Čia šuo aptiko dar keturis tokius pačius ryšulius su cigaretėmis.

Iš viso kontrabandininkai neteko 6 tūkst. pakelių cigarečių „Minsk Capital QS“ ir „Queen Menthol“, paženklintų Baltarusijos akcizo ženklais.

Dėl šio įvykio VSAT Varėnos pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Cigaretės saugomos Kapčiamiesčio pasienio užkardoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Alfa

>Alfa portretas
eik tik susavo fantazijom. Kas kas o šuo dirba tikrai sąžiningai ir kotrabandos nepraleis. Ne be reikalo komskis Ramzį nušovė - negalėjo kitaip su stoguojamais nešėjais išsisukti..

Alfa

Alfa portretas
Patys deziu prigulde, tam kad suniui pinigu islaikyt duotu. Maisai svarus, kaip katik nuo prekystalio. Melagiai

Kuomskis

Kuomskis portretas
Nusauciau kaip briedi.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių