Quantcast

Vokiečio vairuoto “Volkswagen Golf” kėbulo numeris, įtariama, buvo suklastotas

  • Teksto dydis:

Medininkų punkte pasieniečiai sulaikė vokiečio vairuotą automobilį "Volkswagen Golf”, kurio kėbulo numeris, įtariama, buvo suklastotas.

Pirmadienį VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Padvarionių pasienio užkardos pareigūnai Medininkų kontrolės punkte tikrino iš Lietuvos į Baltarusiją vykusį lengvąjį automobilį "Volkswagen Golf”. Vokiškais registracijos numeriais pažymėtą mašiną vairavo 36-erių Vokietijos pilietis. Jo asmens dokumentai buvo nepriekaištingi, tačiau patikros metu pasieniečiams įtarimų sukėlė automobilio kėbulo numeris.

VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad šio esą 2012 m. laidos automobilio kėbulo numeris yra, įtariama, suklastotas – ant jo matyti mechaninio keitimo požymių.

Dėl transporto priemonės identifikavimo numerių suklastojimo, neteisėto sunaikinimo ar pakeitimo pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tokį nusikaltimą gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki 2 metų.

Vokietijos pilietis buvo apklaustas kaip liudytojas ir po apklausos paleistas. "Volkswagen Golf” saugomas Vilniaus pasienio rinktinėje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių