Quantcast

Apgauti nepavyko: vilkike vežė ne tik jūros gėrybes, bet ir kontrabandinius vaistus

  • Teksto dydis:

Kybartų kelio posto muitinės pareigūnams įkliuvo Rusijos pilietis, bandęs į mūsų šalies gilumą nelegaliai atgabenti apie 2 tūkst. pakuočių vaistų.

Iš Rusijos Federacijos Kaliningrado srities per Kybartų kelio postą į Lietuvą krovininiu automobiliu „Volvo“ atvažiavęs Rusijos pilietis A. L.  muitinės pareigūnams deklaravo vežantis jūros gėrybių krovinį.

Atlikdami krovininio automobilio muitinę kontrolę muitininkai automobilio kabinoje, po keleivio sėdyne  ir tarp asmeninių daiktų, rado nelegaliai gabenamus vaistus.

Aptikus kontrabandinius vaistus, paaiškėjo, kad automobilio kabinoje buvo paslėpta 1936 vienetų įvairių vaistinių preparatų pakuočių: „Aciklovir“, „Nimesulid“, „Ortofen“, „Omeprazol“,  „Kaptopril“, „Amoksicilin“, „Biseptol“, kurių bendra vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – 1018 eurų.

Muitinės pareigūnai sulaikė vaistus, o pažeidėjui surašė prekių sulaikymo protokolą. Už kontrabandos gabenimą vairuotojui gresia piniginė bauda ir nelegaliai gabentų vaistinių preparatų konfiskavimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nepamiršom,JIE bendravo su banditais,ėjo ešelonai su spiritu...pravažiuojant muitinę pagalbiniai prisistatydavo,kad nekiltų keblumų ir nesulaikytų.Vyrai turėjo savo pareigas....Dabar matai kontrabanda pigesni vaistai;jokiu būdu mums negalima pigiau nusipirkti,JIEMS reikia spekuliuoti-gauti didesnę kainą.

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko čia blogo,kokia dar kontrabanda,būtumėm pigiau vaistų nusipirkę...Va ,kai vežė spiritą banditai, seimo nariai ir vyko degtinės gamyba nelegali,tai buvo kontrabanda,ir nusikalstama veika.Gal jau pamiršot?Kaip praturtėjo pirmaisiais nepriklausomybės metais atitinkamo statuso piliečiai?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių