Quantcast

Vagių grobis – parduotuvės ir degalinės kasos aparatai

Vilkaviškio ir Tauragės rajonuose vagys iš parduotuvės ir degalinės pavogė kasos aparatus.

Kiek juose buvo pinigų, aiškinamasi.

Kaip pranešė Marijampolės apskrities policija, pirmadienio vakarą, apie 17.38 val., Vilkaviškio rajono policijos komisariatas gavo 64 metų moters pranešimą.

Pranešta, kad Vilkaviškio rajone, Žaliosios kaime, Žaliosios gatvėje, pareiškėjai būnant parduotuvės sandėlyje, nenustatytas asmuo, įbėgo į parduotuvę.

Jis pavogė kasos aparatą ir pasišalino nežinoma kryptimi.

Žala tikslinama.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Tas, kas atvirai pagrobė svetimą turtą arba viešoje vietoje pagrobė svetimą turtą iš asmens drabužių, rankinės ar kitokio nešulio (kišenvagystė), baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

Tuo metu Tauragės apskrities policijai antradienio naktį buvo pranešta, kad 1.04 val. nenustatytos tapatybės vyras perlipęs tvorą pateko į aptvertą degalinės teritoriją Tauragės rajone, Žygaičių miestelyje.

Įsibrovėlis išdaužė langą ir pavogė kasos aparatą.

Nuostolis – 39,83 eurai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Tas, kas pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į patalpą, ryšių kabelių kanalų sistemą, saugyklą ar saugomą teritoriją arba pagrobė didelės vertės svetimą turtą, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių