Quantcast

V. Siegel ir L. Suodaičio konfliktas: tvarkomi skyrybų dokumentai?

  • Teksto dydis:

Nuomonės formuotojos, verslininkės Viktorijos Siegel ir jos sutuoktinio Lauryno Suodaičio namuose įvyko konfliktas. Dėl jo teko įsikišti ir policijai. L. Suodaitis buvo išvežtas į areštinę, ten praleido visą naktį, o teismas jam liepė du mėnesius gyventi atskirai nuo žmonos. Po įvykio prakalbo ir žinoma moteris, pasakojama LNK reportaže.

Konfliktas tarp socialinių tinklų žvaigždės, verslininkės V. Siegel ir jos sutuoktinio L. Suodaičio įvyko jų namuose, Vilniaus rajone. Sutuoktinių apsižodžiavimas baigėsi galimu smurtu prieš žinomą moterį, kuri iškvietė policiją.

„Advokatas jau įspėjo, kad viskas – viešojoje erdvėje. Galiu pasakyti šiuo klausimu, kad gyvenime nesu pakėlęs prieš ją rankos ar pasakęs šiurkštesnio žodžio. Nesu padaręs nieko panašaus, kas man inkriminuojamaׅ“, – sakė žurnalistams verslininkas L. Suodaitis.

Šiuo metu bylą tiria Vilniaus apylinkės prokurorai. Jų prašymu, L. Suodaičiui paskirta kardomoji priemonė – įpareigojimas du mėnesius gyventi atskirai nuo nukentėjusiosios. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo. Vyrui gali grėsti net iki dviejų metų nelaisvės.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Aš jums daug papasakoti negaliu. Man pusiau maloni tokia viešnagė į šitą įstaigą buvo siurprizas. Džiaugiuosi, kad viskas vyko civilizuotai. Labai gaila, kad mūsų šeima papuolė į tokią situaciją. Labai gaila vaikų, kurių iš tikrųjų pasiilgau“, – toks buvo verslininko Lauryno komentaras.

 

Kol kas konflikto aplinkybės nežinomos.

„Matote, man namie paskutiniu metu dažnai sakydavo, kad kai šį straipsnį įrašo į bylą, vyras visada kaltas. Tada gražiai atrodo antraštėse, o kaip viskas baigėsi, nelabai kam įdomu“, – sakė L. Suodaitis.

Man namie paskutiniu metu dažnai sakydavo, kad kai šį straipsnį įrašo į bylą, vyras visada kaltas. Tada gražiai atrodo antraštėse.

 

Sutuoktiniams susikivirčijus, medikai išvežė Viktoriją į ligoninę. Sunkių sužalojimų jai nenustatyta. Konflikto metu namuose buvo ir jų vaikai: V. Siegel dukra iš santykių su verslininku Danieliumi Bunkumi ir bendras Suodaičių vaikas. Sūnaus jiedu susilaukė prieš pusę metų. D. Bunkus plačiau situacijos nekomentavo. Teigia su buvusiąja nebendrauja jau kelerius metus.

„Pirminiais duomenimis, vaikai, nors tuo metu ir buvo namuose, paties įvykio nematė. Kiek žinau, šiuo metu jie yra su nukentėjusiąja. Duomenų, kad vyras buvo neblaivus, neturime. Kiek pareigūnai pasakojo, sulaikymo metu jokių incidentų nebuvo“, – komentavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Tomas Bražėnas.

Areštinėje praleidęs visą naktį ir pagyręs jos sąlygas, padėkojęs pareigūnams, L. Suodaitis pabrėžė, kad keliauja namo. Pamiegoti. Pati V. Siegel telefonu neatsiliepia, tačiau socialiniuose tinkluose pasidalijo įrašu: „Esu sukrėsta, šoke, pažeminta. Daugiau negaliu kol kas nieko parašyti. Kiekvienas žodis dabar – neapsakomai sunkus. Atima visas jėgas. Tenoriu padėkoti medikams už pagalbą ir pareigūnams už greitį“.

LNK šaltinių žiniomis, poros nesutarimai prasidėjo gerokai anksčiau. Jų draugai kalba apie galimą psichologinį smurtą. Į policijos akiratį V. Siegel ir L. Suodaitis patenka pirmą kartą.

„Kiek žinau, šis atvejis pirmas. Iki tol pora nebuvo papuolusi į policijos akiratį. Buvo tvarkinga šeima, tvarkingai auginanti vaikus“, – informavo T. Bražėnas.

Po įvykusio konflikto sureaguos ir vaiko teisių gynėjai.

„Kai artimoje aplinkoje, šeimoje įvyksta smurto atvejis, be abejo, į tokius pranešimus, nesvarbu, ar jie gauti raštu, ar žodžiu, visada reaguojama. Vykstama į šeimą, bendraujama su visais šeimos nariais“, – teigė Vilniaus apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėja Lina Baranauskienė.

Nesutarimai šeimoje nustebino daugelį žinomos moters sekėjų. Dar kovo pabaigoje sutuoktiniai dalijosi šeimyniškomis nuotraukomis iš sūnaus šventės. Vis dėlto LNK šaltinių teigimu, sutuoktiniai jau ne vieną mėnesį išgyveno sunkumus. Anot jų, pora jau nusprendė oficialiai skirtis. Gali būti, kad jau tvarkomi ir skyrybų dokumentai.


Šiame straipsnyje: LNK turinysporasutuoktiniaiViktorija Siegelnuomonės formuotojapagalba moterimsLaurynas Suodaitiskonfliktasareštinėpsichologinis smurtasskyrybos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
labai jau aiskiai suvaidinta paneles rozes! kad nereiktu bylinetis del vaiku ir turtu, bEt jam taip ir reikia, tas sudaitis geriausio draugo zmona nuviliojes,pats gavo sudu kruva.

Neturi Kauno diena apie ką rašyti

Neturi Kauno diena apie ką rašyti portretas
Jei ne muštynės pas qrva zygel tai išeitų tušti puslapiai, o mokėtum kaip užsiprenumeravęs!!!

Ji

Ji portretas
Baiges akyse zbaigzdynai prasidejo tikra šeimyninė viktorina
VISI KOMENTARAI 75

Galerijos

Daugiau straipsnių