Quantcast

Užfiksavo pasieniečių sraigtasparnis: į Lietuvą nelegaliai įžengė migrantų grupė (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT) pasidalijo sraigtasparnio nufilmuota medžiaga. Joje fiksuota, kaip antradienio naktį Pietų Lietuvoje netoli sienos su Baltarusija, pasienio ruože esančiame miške, buvo sulaikyta neleistinoje vietoje į Lietuvą įėjusi dešimties suaugusių migrantų grupė.

Sraigtasparnio įgula informaciją apie ją perdavė antžeminėms pasieniečių pajėgoms. Migrantai prisistatė Sirijos ir Irako piliečiais.

Užsieniečiai buvo pristatyti į vieną iš prie pat sienos esančių VSAT objektų. Ten jie sušilo, pailsėjo. Kaip paprastai tokiais atvejais, pasieniečiai įvertino visas aplinkybes, ar migrantams nėra kokių nors grėsmių. Nei medikų, nei kitos pagalbos jiems nereikėjo. Užsieniečių savijauta buvo normali, jie dėvėjo metų laiką atitinkančius šiltus drabužius bei avalynę, elgėsi ramiai.

VSAT pareigūnai migrantams perdavė humanitarinius paketus su maistu, vandeniu ir kitais jiems laiką lauke leisti praversiančiais daiktais. Tuomet vadovaujantis Lietuvoje galiojančia tvarka, užsieniečiai buvo neįleisti į šalį ir grįžo į Baltarusiją.

 

 

Nuo rugpjūčio pradžios, kai pasieniečiai įgijo teisę neįsileisti draudžiamose vietose iš Baltarusijos einančių migrantų, jų į Lietuvą, vidurnakčio iš antradienio į trečiadienį duomenimis, nepateko 8301.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aliuooo

aliuooo  portretas
anys atein 1 tuks euru paimti ant atgalios grizimui. ~Pasieny ir reik dalint jiem ant atgalios grizimui, vis maziau rupesciu tarnyboms

Nuomonė.???

Nuomonė.??? portretas
Bet pašalpinių parazitų yra ir Lietuvoje. Senukas 86 metų ėjo medicininę komisiją dėl galimybų vairuoti. Kas puse metų. Dirba dar suvirintoju. Sūnus gydytojas Norvegijoje, o dukra gydytoja Čikagoje. Norvegijoje geriau nei Čikagoje. O du žentai Lietuvoje ir gyvena iš pašalpų. Tai ar reikia tokiems pašalpų?

patiko

patiko portretas
atšilo ir prasidės dešimtimis tūkstančių. gal laikas sodinti karcerin parazitus gyvenančius kitų valstybių žmonių uždirbtų pinigų sąskaita. Ple nelegaliai kerta sienas ir priimami su pyragais už 1000 e/mėn, o mūsų dar įdomu ar normaliai išsiųstų duomenis su foto padarė ir susivedė nes vėl sugryžinės tie patys po metų. nesistebiu nes biudžetkės nesugeba duombazių jokių pas mus suvedinėti, vis kas kur nors pasimeta. Juk reik kavos ir telefo darbo metu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių