Quantcast

Už pasikėsinimą išžaginti ir telefono vagystę vyrui skirtas šešerių metų laisvės atėmimas

  • Teksto dydis:

Į įmonės patalpas įsiveržusiam, darbuotoją išžaginti pasikėsinusiam ir jos telefoną pavogusiam vyrui Šiaulių apylinkės teismas trečiadienį skyrė šešerių metų laisvės atėmimo bausmę.

Kaip pranešė teismas, devynis kartus anksčiau teistam vyrui teismas skyrė galutinę šešerių metų ir vieno mėnesio laisvės atėmimo bausmę, subendrinęs ją su kita, anksčiau paskirta bausme.

Bylos duomenimis, 50-metis Akmenės rajono gyventojas rugsėjo pabaigoje jėga įsibrovė į vienos Šiaulių įmonės patalpas, kurių duris iš vidaus laikė darbuotoja.

Grasindamas peiliu vyras reikalavo su juo lytiškai santykiauti ir naudojo fizinį smurtą. Saugodamasi peilio moteris sugriebė už geležtės ir susižalojo pirštus, tačiau sugebėjo išsilaisvinti ir pabėgo iš pastato.

Nuteistasis bandė moterį vytis, tačiau galiausiai sugrįžo į patalpas ir pavogė nukentėjusiosios mobiliojo ryšio telefoną.

Į įvykio vietą greitai atvykę policijos pareigūnai vyrą sulaikė netoliese.

Anot teismo, savo kaltę vyras posėdžių metu iš pradžių neigė, tačiau peržiūrėjus byloje esančius vaizdo įrašus ir įvertinus nukentėjusiosios ir liudytojų parodymus prisipažino.

Skirdamas bausmę teismas atsižvelgė į tai, kad kaltinamasis jau anksčiau teistas dėl smurtinių nusikaltimų, tarp jų – ir už nužudymą, o naujus nusikaltimus padarė praėjus labai nedaug laiko nuo tada, kai buvo išleistas iš įkalinimo įstaigos, nerodė noro laikytis įstatymų ir taisytis.

Šis teismo sprendimas per 20 dienų gali būti skundžiamas Šiaulių apygardos teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

S

S portretas
O tas gaidys is Jurbarko kaimo kodel negavo bent pora metu Pravenuose pasibut,matyt to isgamos teveliai nemazai islaidu turejo o korumpuoti teisejai pajamu gavo.

Pirmam

Pirmam portretas
Todel, kad jis zydas ir politiku sunus.

X

X portretas
O tai ko tam vafliui kur pana sudauze nedave 6 metu?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių