Quantcast

Traktorių pirkti norėjęs Šiaulių rajono gyventojas prarado 3 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Traktorių pirkti norėjęs Šiaulių rajono gyventojas prarado 3 tūkst. eurų, pranešė Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Gruodžio 8 dieną Šiaulių rajono gyventojas, radęs skelbimą apie parduodamą traktorių, susisiekė su pardavėju telefonu bei pervedė 3 tūkst. eurų avansą.

Traktorius turėjo būti atvežtas gruodžio 13 dieną, tačiau iki šiol nėra gautas, su pardavėju susisiekti nebepavyksta, sakoma policijos pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ufonautas \\\\\.../////

Ufonautas  \\\\\...///// portretas
Siųsti pinigus į kosmosą.Geriau armonautei.Gaudyk vėją laukuose.

Nepasimaukit

Nepasimaukit portretas
Tie zoniavi deda skelbimus, tipo ardo angliškas mašinas visokių modelių kokių tik nori nuo volvo džipų iki lūšnų. Iš toli prifotkinta aikštelėse įmonių prie tvoros. Skelbimus įdeda ketvirtadienį ir pervedus pinigus ale atsiųs į pašto ar DPD paštomatą. Nu ką penktadienį skambini sako dar negavau pinigų. O šeštadienį visi skelbimai ištrinti ir niekas neatsiliepia. Tai kiek prisišaudo po 50 eurų per kelias dienas juk visas dalis visom mašinom turi:) O bankai ir police pas mus š, tai ne Airija ar UK kad grąžintų pinigus. Police sako sąskaita sėdinčio zonoje ir jam pox. Tai man buvo pirmas kartas kai užsiėmęs smarkiai buvau ir nenorėjau trugdytis važinėti. Aišku kai tu pasakai iš kokio miesto, jie pasako, kad toliau būtų kitą miestą, kalba vienas, sako pažėsiu dalies, paskui draugas jo yra turim. :) Bet paskui vistiek teko ir toliau palėkti nusipirkti. O apie gerus variantus auto ar aplamai ko nors važiuokit tarkitės apžiūrai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių