Quantcast

Tauragės policija sulaikė petardą po savivaldybės darbuotojo mašina numetusį vyrą

  • Teksto dydis:

Tauragės apskrities policija ketvirtadienį pranešė sulaikiusi vyrą, kuris yra įtariamas antradienį po savivaldybės darbuotojui priklausančiu automobiliu numetęs galingą petardą.

Anksčiau pranešta, kad įtariamasis buvo sulaikytas praėjus maždaug valandai po sprogimo, tačiau, pasak apskrities policijos, nustatyta, kad sulaikytasis neatitinka sprogimą sukėlusio vyro bruožų.

Trečiadienį apie pietus buvo sulaikytas 1971-aisiais gimęs vyras, kuris prisipažino numetęs sprogmenį ir taip apgadinęs savivaldybės darbuotojo automobilį.

Apskrities policijos teigimu, nusikaltimo motyvai dar nėra aiškūs.

Sprogimas daugiabučio namo kieme įvyko antradienį apie antrą valandą nakties. Įvykio vietoje buvo įvestas planas „Skydas“, atvyko Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ ir Kriminalistinių tyrimų centro pareigūnai.

Už svetimo turto sugadinimą visuotinai pavojingu būdu įtariamajam gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jooooooooooooooo \\\\\.../////

Jooooooooooooooo   \\\\\...///// portretas
Kiek žinau jau trečią tačkę rombina.Nepalaikau tokių veiksmų,bet įtariu ponulis matyt užsitarnavo tokio dėmesio.Attsitiktinai 3 kartus mesprogdina.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kad ne po o ant automobilio,taip kameros parodė.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių