Quantcast

Sunkiai suvokiama tragedija: senolė bendraamžę kaimynę pasmaugė dėl žoliapjovės triukšmo

  • Teksto dydis:

Jeigu ne sunkiai įtikima tragedija, būtų gražus kaimo vaizdelis apie dvi bendraamžes močiutes – Julijoną ir Emiliją, kalbama LNK reportaže.

„Pažįstu jas abi, abiejų man gaila“, – kalbėjo gyventoja.

Abi kaimynės buvo 78 metų, abi užaugino vaikus, buvo našlės, gyveno, esą, nesibardamos, nebent dėl kaime daržus kapstančių vištų. Dažnai jas aplankydavo vaikai, giminės, todėl teisme visiems dar sunkiau, nei kad būtų ne to paties kaimo žmonės.

„Moteris vidury nakties įsibrovė į gyvenamąjį namą ir pasmaugė kaimynę“, – teigė  prokuroras Ričardas Juozainis.

Tragedijos motyvas ikiteisminio tyrimo duomenimis – kaltinamąją erzinęs žoliapjovės garsas.

„Alkoholis bei apsvaigimas šioje byloje nefigūruoja“, – kalbėjo advokatas Audrius Leonavičius.

Bylos duomenimis, nužudytosios sodyboje nuo vėlyvo vakaro iki vidurnakčio buvo pjaunama žolė, todėl kaimynė, esą, negalėjo užmigti.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Kaltinamosios giminės tikino, kad močiutė serga, o medikų pakeisti vaistai į silpnesnius jos neveikė, todėl kurį laiką buvo matyti, kad senutei buvo blogiau, o pati nesuvokianti, ką padarė, nors nužudymo fakto ji neneigė.

„Išvada tokia, jog mano ginamoji gali dalyvauti teismo posėdžiuose ir stoti prieš teismą. Tačiau abejonės dėl jos sveikatos būklės dar nėra išsklaidytos“, – pasakojo A. Leonavičius.

Teigiama, kad 78 metų senolė pas kaimynę naktį įsibrovė per langus. Vieną – išdaužė, kitą išlaužė su visu rėmu. Nužudytoji rasta virtuvėje ant grindų. O kaltinamoji rasta sėdinti savo virtuvėje. Anot prokuroro, nors ekspertai nustatė, kad močiutė pakaltinama, tačiau į teismą bus kviečiami kaltinamąją gydę medikai ir nedaug iki tragedijos paskyrę silpnesnius vaistus.

„Kol kas negaliu pasakyti, bet šiuo metu, manau, kad vaistų pakeitimas galėjo daryti įtaką kaltinamosios sveikatos būklės pasikeitimui. Šiuo metu mes tiriame nužudymą, o ne gydytojų aplaidumą, tad, esant tokioms aplinkybėms, kalbėti, manau, negalima“, – teigė R. Juozainis.

Kaltinamajai gresia reali bausmė, nebent situacija pasikeis po medikų ir ekspertų išvadų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Matyt,

Matyt, portretas
valdzios laukia,kol prasides Linco teismai ir kukluksklanas. Tada jau "imsis priemoniu" pries "penktaja kolona"... Nes jei ka ir daro,tai tik jaunoms seimoms,kuriu vaikuciai verkia dygstant dantukams. O kiti triuksmautojai,tersejai,zemiu ir paezeriu grobikai - niekam nerupi.

LAPE SIAURINE,tam jojo

LAPE SIAURINE,tam jojo portretas
is visu komentatoriu,tai JOJO,plojau stovedama,o zviegiu iki dabar

Anonimas

Anonimas portretas
Reikia gerbti kaimynų ramybę būkite supratingi ir už jautūs .Ypač nuo triukšmo kenčia pagyvene žmonės butuose arba soduose galima sutarti gal žoliapjovės triukšmo.Ar pasako ką nors kas nepatinka pradeda tyčia keršyti. Čia policijos drabuotojai turi naktinius triukšmadarius. Yra tokių žmonių nuomonė sako mano namai tvirtovė .Mylėkime savo namus , kad nelydėtų prakeismai .
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių