Quantcast

Sulaikyti trys kontrabandos organizavimu ir piktnaudžiavimu įtariami pasieniečiai

  • Teksto dydis:

Antradienį sulaikyti trys kontrabandos organizavimu ir piktnaudžiavimu įtariami pasieniečiai, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Tarnybos teigimu, tris Varėnos pasienio rinktinės pareigūnus VSAT Imuniteto valdybos pasieniečiai sulaikė Druskininkuose ir Lazdijuose, atliekant pernai pradėto ikiteisminio tyrimo dėl kontrabandos iš Baltarusijos veiksmus.

Du 1977 ir vienas 1974 metais gimę pareigūnai uždaryti į areštinę. Taip pat sulaikytas ir 1956 metais gimęs Druskininkų gyventojas, jis įtariamas bendrininkavęs gabenant kontrabandą.

VSAT dėl pareigūnų veiksmų taip pat pradėjo ir tarnybinį patikrinimą.

„Be baudžiamosios atsakomybės, sulaikytiems pareigūnams gresia griežčiausia Vidaus tarnybos statute numatyta bausmė – atleidimas iš tarnybos už pareigūno vardo pažeminimą“, – teigiama tarnybos pranešime.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Makas

Makas portretas
Tokius "pasieniecius" statyti prie sienos uz Tevynes isdavima! Kokius ten parazitus ima saugoti musu pasieni?

Kaunas

Kaunas portretas
Sodinti juos bejokio pasygailejimo

ariogalos 20

ariogalos 20 portretas
A kodel tik von is darbo ?tegu skiria realia nors po 7m lagerio bausme kiek valstybe apturi nuostuoliu per tokius brudus vilkolakius
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių