Quantcast

Sulaikytas pinigus ir loterijos bilietus pavogęs Plungės rajono gyventojas

  • Teksto dydis:

Šiaulių rajono pareigūnai sulaikė plungiškį, kuris iš parduotuvės pavogė loterijos bilietus, o iš soliariumo – pinigus, antradienį pranešė Šiaulių policija.

Praėjusių metų lapkričio pabaigoje Kuršėnų parduotuvės darbuotoja pasigedo kasoje buvusių momentinės loterijos bilietų. Apsaugos darbuotojai peržiūrėję vaizdo kamerų įrašus pamatė, jog tuo metu, kai ties viena kasa išsirikiavo pirkėjų eilutė, prie kitos nedirbusios kasos priėjo jaunas vyras, nusiėmė apsauginę loterijos bilietų uždangą ir pasiėmė momentinės loterijos bilietų.

Parduotuvei buvo padaryta 328 eurų žala.

Ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pradėjusiems Šiaulių miesto ir rajono policijos pareigūnams, turėjusiems įtariamojo nuotrauką, tąkart nustatyti vyro asmenybės nepavyko.

Šių metų kovą tas pats vyras vagystę įvykdė Šiauliuose. Iš viename prekybos centre esančio soliariumo jis pavogė 1180 eurų.

Nusikaltimas buvo įvykdytas tuo metu, kai soliariumo administratorė buvo be priežiūros palikusi stalą, kurio stalčiuje laikomi pinigai, ir nuėjo atlikti soliariumo kabinos dezinfekcijos.

Vėliau peržiūrėjus vaizdo kamerų įrašus buvo matyti, kaip į soliariumo studiją užėjo vyras, pasinaudojęs ant lentynėlės laikomu stalčiaus raktu, atsirakino jį ir pasisavino rastus pinigus.

Pareigūnams vagystes įvykdžiusio vyro asmenybę ir gyvenamąją vietą pavyko nustatyti tik tada, kai jo nuotrauka buvo išplatinta gretimų apskričių pareigūnams.

Netrukus Šiaulių tyrėjams paskambino Rietavo komisariato viršininkas ir pranešė, kad šiauliečių ieškomas 26-erių vyras gyvena Plungės rajone, yra septynis kartus teistas už įvairias nusikalstamas veikas, daugiausiai už vagystes įvairiose Lietuvos vietovėse.

Kurį laiką Švedijoje gyvenęs plungiškis, ten irgi turėjo problemų su teisėsauga.

Ikiteisminius tyrimus dėl sulaikyto vyro nusikalstamų veikų vykdo ir kitų komisariatų tyrėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių