Quantcast

Sulaikytas girtas šalčininkietis vairavo nedraustą ir neregistruotą keturratį

  • Teksto dydis:

Šalčininkų rajone Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė keturračiu motociklu važiavusį vietinį gyventoją. Paaiškėjo, kad alkoholio gerokai padauginęs vyras vairavo niekur neregistruotą ir neapdraustą transporto priemonę.

Pirmadienį ties Šalčininkų rajono Kužių kaimu patruliavę Varėnos rinktinės Tribonių užkardos pasieniečiai pastebėjo vietiniu keliu važiavusį įtartiną keturratį motociklą. Patikros metu paaiškėjo, kad jo vairuotojas neturi asmens tapatybės dokumento, privalomo pasienio ruože. Išsiaiškinta, kad tai – 45 metų Šalčininkų rajono gyventojas.

Nustatyta, jog vyras vairavo niekur neregistruotą ir privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu neapdraustą keturratį motociklą „BOSS ATV“. Nuo pažeidėjo sklido stiprus alkoholio kvapas. Į alkoholio tikrintuvą jis įpūtė 2,39 promilės.

Vyras ir keturratis motociklas perduoti Šalčininkų policijos pareigūnams. Pažeidėjas turės atvykti ir į Tribonių pasienio užkardą, kurios pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl buvimo pasienio ruože be asmens dokumentų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių