Quantcast

Sulaikyta panevėžietė, galimai sužalojusi sūnaus lytinius organus

  • Teksto dydis:

Trečiadienį į Panevėžio ligoninę gydyti dėl lytinių organų sužalojimų paguldytas mažametis, jo mama sulaikyta, pranešė Policijos departamentas.

Vienerių metų ir dviejų mėnesių berniukas į ligoninę iš namų Molainių gatvėje pristatytas dėl tarpvietės sumušimo bei lytinių organų sužalojimų. Jis paguldytas į ligoninę stebėti.

19 metų įtariamoji vaiko mama uždaryta į areštinę.

Kaip sakė Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Karolina Miganovičienė, berniuką į ligoninę atvežė pati mama, kuri pasakė, kad jam kažkas nutiko.

Vaiką apžiūrėjusiems medikams jo sužalojimai sukėlė įtarimų, todėl jie apie tai pranešė policijai.

Policija sulaikė vaiko mamą ir namuose besilankiusį jos draugą, jie abu yra apklausiami.

Pasak atstovės, kol kas nėra nustatyta, kaip atsirado vaiko sužalojimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Baisi stervą,tokiai nežinau ką reiktu padaryti.Sterelizuoti tokią reikia,kad vaikų negimdytu,neturės ką žaloti.”Jaunos”mamytes,tikrai kad reikia jas remti...Dėl pašalpų gimdo,paskiau vargšiukus kankina ar žudo.Manau reikia grąžinti mirties bausmę,butinai.

vanga

vanga portretas
Tai ne zmogus, tai-atmata. Ar reikia mirties bausmes? Visos atmatos ismetamos ir supudomos.

juk

juk portretas
aisku kaip diena kad is motinu bandoma visais budais atimti vaikus ir jieskoma priezasciu ir pirmiausiai reikia ziureti i zmogu jo padeti gimines ir nedaryti skubotu isvadu nes taip jaunas be patirties zmogus bandomas ivaryti i kampa del neva kazkokio mediko sapalioniu zinoma ne uz aciu ir juos reikia teisti o cia... vaikas uzsigavo tai motina kalta.. reiskia negimdysi sedesi pagimdysi irgi tas pat bet dar atims vaika kaip pas vikingus ar ne taip p. sundaktariai?...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių