Quantcast

Per sulaikymą pareigūnai sulaukė grasinimo peiliu: ieškomi jaunuoliai ir moteris

  • Teksto dydis:

Varėnos rajone antradienį pareigūnams atvykus sulaikyti ieškomo jaunuolio, šis ir kartu buvę žmonės policijai pasipriešino ir grasino peiliu.

Policijos teigimu, incidentas įvyko Čebatorių kaime apie septintą ryto.

Pareigūnai į kaimą atvyko sulaikyti ieškomo 2000 metais gimusio jaunuolio, kuriam baudžiamojoje byloje skirta 50 parų arešto.

Atvykus pareigūnams, jiems pasipriešino ieškomas jaunuolis, taip pat 2001 metais gimęs vaikinas bei 1979 metais gimę vyras ir moteris.

Kaip pranešė Alytaus policija, vienam iš pareigūnų suduoti smūgiai į ranką, kitam sužalota dešinės rankos plaštaka, taip pat suplėšyta uniforma.

1979 metais gimęs vyras sulaikytas, į alkoholio matuoklį jis įpūtė 2,77 promilės. Visi kiti pareigūnams pasipriešinę asmenys pabėgo, jie ieškomi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

q

q portretas
Policija jau seniai neigali. Pilna moteriskiu kurios bijo savo seseliu, pilna jaunimo kuriems per maza alga, o senus policajus isvaike. Nera kam dirbti. Juokinga,kai keli pareigunai apsijuose taseriais, telekopais, dujomis, ginklais, nesutvarko keliu chandziulnyku ir leidzia plesyti uniformas, buna traumuojami, o patys chamukai pasprunka...Kai seniau vienas apylinkinis tvarka padarydavo... Apgailetina...

vartotojas

vartotojas portretas
tie policininkai visai nupuso, taigi turi ginkla, sauk i kojas ir apsiramins loderiai. nebent ten pazistami kokie uz tai ir bijo ginkla issitraukti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių