Quantcast

Sodyboje Raseinių rajone pareigūnai rado naminės degtinės gamybos įrangą ir ginklų

  • Teksto dydis:

Šiaulių apskrities policija antradienį pranešė, kad sodyboje Raseinių rajone, Šiluvos seniūnijoje, pareigūnai rado naminei degtinei gaminti skirtą įrangą, daugiau nei toną raugo bei nelegaliai laikomus ginklus.

Apskrities policijos teigimu, rugpjūčio pradžioje Raseinių rajono pareigūnai gavo informacijos, kad kaimo pakraštyje gyvenantis vyras nelegaliai laiko ginklus ir brakonieriauja, ir pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Teismui leidus atlikti kratas įtariamojo namuose, praėjusį trečiadienį pareigūnai atvyko į Šiluvos seniūnijoje esančią sodybą.

Sodybos kieme policininkai rado talpas su daugiau kaip 1,3 tūkst. litrų naminės degtinės raugo. Ūkiniame pastate aptikti graižtvinis šautuvas „Tikka T3“, 5,6 mm kalibro graižtvinis šautuvas su optiniu taikikliu ir 12 kalibro šautuvas „Baikal“ bei 30 šovinių.

Anksčiau dėl vagysčių ir naminukės gamybos teistas vyras pripažino, kad ginklai priklauso jam, tačiau leidimo jiems neturėjo.

Raseinių apskrities policija pradėjo vykdo ikiteisminius tyrimus dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis bei dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų ir aparatų jiems gaminimo ir laikymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių