Quantcast

Slapta policijos pareigūnų operacija: paimta apie 20 kilogramų narkotikų

  • Teksto dydis:

Per slaptą Marijampolės ir Jurbarko pareigūnų operaciją praėjusią savaitę paimta apie 20 kilogramų narkotikų.

Kaip pirmadienį pranešė Marijampolės policija, taip buvo užkirstas narkotinių medžiagų tiekimo kelias iš Kauno į Jurbarką.

Anot pareigūnų, rugpjūčio 2 dieną Jurbarko rajone patikrinimui buvo sustabdytas lengvasis automobilis „Audi A6“, kurį vairavo Jurbarko miesto gyventojas. Automobilio apžiūros metu buvo rastas paketas su jame esančiomis augalinės kilmės narkotinėmis medžiagomis – kanapėmis.

Tuo pačiu metu Kauno mieste buvo sulaikyti du jo gyventojai. Atlikus kratą vieno iš įtariamųjų konspiraciniame garaže Kaune buvo aptikta platinimui jau paruoštų narkotinių medžiagų: galimai kokaino bei didelis kiekis kanapių.

Be to, įtariamojo giminei priklausančioje apleistoje sodyboje buvo aptikti du šiltnamiai, su juose augančiais 140 vienetų kanapių augalų, įrengta drėkinimo bei tręšimo sistema.

Policijos pareigūnų sėkmingai įgyvendintos operacijos metu iš viso iš nelegalios apyvartos paimta apie 20 kilogramų narkotinių medžiagų – kanapių, kurios turėjo pasiekti Lietuvos gatves.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jį kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūra.


Šiame straipsnyje: žolėmarihuananarkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

čia vertybės

čia vertybės portretas
taigi čia vakarietiškos vertybės. Pasiūlykite tiems, kurie Seime balsavo. Jie išsidalins ir turės po nedaug ir tik savo reimėms

tuoj seime lengvu narkotiku ystayma stums

tuoj seime lengvu narkotiku ystayma stums portretas
i tada prie mokyklu prie vaiku darzeliu prie autobusu stoties prie ligoniniu legaliai stoves kioskeliai oficialiai su kainomis bus paruosti maisiukai... mmm kaip puiku....gales mokinukai per pertrauka susisaut lengva doze....

GERBIAMI

GERBIAMI portretas
PAREIGUNAI,MES TAI CIA KAUNE TAIP NESITVARKOME,PAS MUS TAIP MENTAI NEDYRBA,GAL IR PRO MUSU SLABOTKE PRASUKTUMET,BUTUME LABAI DEKINGI...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių