Quantcast

Šiaulių rajone neteisėtai žvejoję vyrai atsidūrė areštinėje

  • Teksto dydis:

Šeštadienį bendrovės tvenkinyje neteisėtai žvejoję vyrai atsidūrė areštinėje.

Kaip pranešė Šiaulių apskrities policija, 10 val. Laisvučių kaime sulaikyti 1993, 1984 ir 1989 metais gimę vyrai kurie, neturėdami leidimo, žvejojo žuvininkystės ūkiui priklausančiame tvenkinyje.

Teritorija neaptverta, tačiau pažymėta mėgėjišką žūklę draudžiančiomis iškabomis, saugoma sargų.

Turtinė žala tikslinama. Įtariamieji uždaryti į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ona

Ona portretas
Jus nebejuokaukit ką norit pasakyt ir jus jau papirko?? Prie to tvenkinio nėra jokių ženklų ( aišku iš po šio ivikio bus pastatyti). Jaigu paskambinus Vilniui ir paklausus jisai pasakė taip tai valstybės ne pono kuris sako kad jo.. Ir galima žvejoti su leidimu?? Apie ką jūs šnekam žurnalistai pasidomėkit piski daugiau.. O ne smeiskit žmonės. Ten visi papirkti. Kur matyta kad vidury nakties aplink pono prudus važinėtų policija ir t t. Nes ten visi laimingai pašerti pono zuvyte. Džiaugiuosi kad ponas teturi viena tokį pat nupezusi palikuoni. Teko girdėti net iš tų žmonių kuriuos yra pagave žvejojant tebūnie jie nusižengė, bet ar verta dėl žuvies sparditi daužyti zmogu? Kokia jie teisę turi man gaila kad neatsiranda žmonių kurie sukiltu prieš ji!! Kieno ce prūdai - astrauko karabaso!!

Petras

Petras  portretas
Ten išvis valstybinis ežeras nesąmonių prirašė straipsnį...

Arunas

Arunas portretas
Kas tokie kuju vatnykai kad zmones uzdaryt uz zuvavima nkvd laikai atejo keista kaip dar nepaskandino ar nesusaude pipec geda
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių