Quantcast

Šiaulių apskrityje pasipylė smurtas: nukentėjo kelios moterys

  • Teksto dydis:

Kovo 5 dieną Šiaulių apskrityje pareigūnai užfiksavo kelis atvejus, kai buvo sutrikdyta žmogaus sveikata, konfliktų dalyviams esant neblaiviems.

Kovo 5 dieną, 11.29 val. gautas pranešimas, kad Šiauliuose, Skrydžio gatvėje, namuose, konflikto metu neblaivus 55-erių vyras sumušė girtą 62-ejų moterį. Nukentėjusioji į gydymo įstaigą nesikreipė. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Vyriškiui nustatytas 2,48 prom. girtumas, moteriai – 2,16 prom.

Tą pačią dieną, kovo 5 dieną, 17.30 val. Šiauliuose, Rasos gatvėje, namuose, išgertuvių metu kilus konfliktui, neblaivią 46-erių moterį sumušė 51-erių vyras. Nukentėjusioji į medikus nesikreipė. Moteriai nustatytas 2,64 prom. girtumas. Įtariamasis ieškomas. 

Galiausiai sekmadienio vakarą gauta informacija, kad 20.14 val. Šiaulių rajone, Kuršėnuose, Kapų gatvėje, konflikto metu girtas 41-erių vyras kumščiu sudavė į veidą neblaiviai 44-erių moteriai. Vyriškiui nustatytas 1,57 prom. girtumas, moteriai – 1,80 prom. girtumas. Nukentėjusiąją medikai apžiūrėjo įvykio vietoje. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Visais atvejais pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo. Už tai gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.


Šiame straipsnyje: konfliktaiGirtumasišgertuvėsŠiauliaipagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

ir

ir portretas
tai sios saikos vasalyne pasekme kai vaikai grobstami o marmaliuti nezin ka daro arba randami negyvi tik ? kada viskas apsivers ir bus atvirksciai???===
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių