Quantcast

Savaitgalio reidai Alytuje: iš patikrintų 900 vairuotojų – apgirtę tik du

  • Teksto dydis:

Spalio 13-ąją, minint Europos saugaus eismo dieną, Alytaus pareigūnai vykdė prevencines policines priemones Alytaus miesto ir rajono keliuose.

Šių priemonių metu dėmesys buvo skiriamas vairuotojų blaivumui, saugiam vairuotojų ir pėsčiųjų elgesiui. Svarbu suprati, jog nesaugus eismo dalyvių elgesys bei drausmingumo stoka daro įtaką eismo įvykių skaičių. Tiek vairuotojams, tiek pėstiesiems būtina laikytis Kelių eismo taisyklių, prisiimti atsakomybę už savo ir aplinkinių saugumą kelyje. Saugus dalyvavimas eisme – visų eismo dalyvių atsakomybė.

Akcijos metu buvo dalijami atšvaitai bei informaciniai lankstinukai „Vairuok saugiai ir ramiai“, primenantys, kad pyktis už vairo – grėsmė Tavo saugumui.

Įvykusių priemonių rezultatai:

Spalio 11 d. nuo 15 val. iki 17 val. Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų vykdytos policinės prevencinės priemonės metu patikrinta 865 vairuotojai. Išaiškinti du vairuotojai, kuriems nustatytas lengvas girtumas (0.58 prom. ir 0.79 prom. alkoholio). Taip pat du vairuotojai vartoję (0.20 prom. ir 0.27 prom. alkoholio) alkoholį, tačiau neviršiję leistinos ribos.

Alytaus mieste ir rajone vykdyto reido metu iš beveik 900 patikrintų asmenų buvo užregistruoti tik du lengvai apgirtę vairuotojai.

Alytaus apskrities policija primena, kad vairuotojai, vairuodami išgėrę, rizikuoja savo ir kitų asmenų gyvybe.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesamone

Nesamone portretas
Reidas darbo diena kai zmones po darbu vaziuoja namo. Taip kai visi darbe geria ir girti namo vaziuoja biski nelogiska.

...

... portretas
Visi kiti išsipirko?.. kokia ten pas jus taksa? :s
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių