Quantcast

S. Grafininos dingimo byla: nužudymu įtariamam jos vyrui – prastos žinios iš teismo

Pirmadienį Šiaulių apylinkės teismas atmetė Sandros Grafininos nužudymu įtariamo brito skundą dėl per ilgo ikiteisminio tyrimo, BNS sakė Šiaulių prokuratūros atstovė Gabrielė Petkuvienė.

„Skundas buvo pateiktas prašant nutraukti ikiteisminį tyrimą įtariamojo atžvilgiu, nes, jo manymu, jis atliekamas per ilgai“, – sakė G. Petkuvienė.

Anot jos, skundas atmestas kaip nepagrįstas.

Praėjusių metų rugpjūčio 20 dieną S. Grafininos sutuoktinis Nigelas Jeremy Macaulay (Naidželas Džeremis Makaulis) buvo suimtas įtariant jį žmonos nužudymu.

Rugsėjo 3 dieną jis paleistas į laisvę, tačiau jam skirta kita kardomoji priemonė. Vyras įpareigotas periodiškai registruotis policijos įstaigoje, neišvykti iš Šiaulių miesto, iš jo paimtas dokumentas.

S. Grafininos pasigesta pernai liepą, moteris ieškota kaip dingusi be žinios, paskelbta tarptautinė paieška, o vėliau tyrimas perkvalifikuotas į nužudymą.

Į policiją kreipėsi minėtos moters sesuo ir pranešė, kad nuo pernai liepos 1 dienos negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi S. Grafinina. Nustatyta, kad S. Grafinina liepos 1 dieną grįžo į Lietuvą. Tai užfiksuota tikrinant į Lietuvą iš Didžiosios Britanijos atskridusio orlaivio keleivius.

Dingusiosios likimas nežinomas iki šiol.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiesa

tiesa portretas
Atsiras ta k...va kur nors gyva ir kas tada ?! kas atsakys uz tai? tas zmogus Lietuvoje per kazkokia eskortine siuksle prarado versla, pinigus, namus, reputacija o svarbiausia savo brangu laika. Bet kas galejo su jos dokumentu is tu UK gryzti arba ji gryzo ir isleke pas savo turtingus klientus i uzsieni amato tobulinti. kas ja asmeniskai pazysta zino kuo ji vertesi pries tai po to ir dabar.

skaitytoja

skaitytoja portretas
kai prisiteis is ES uz bylos vilkinima tai bus tikrai nuostabu, tik kas mokes? Kalti asmenys ar Valstybe?

Domas

Domas portretas
Maciau as ja Klaipėdoje, Dragūnų rajone. Pasizvalgykite.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių