Quantcast

Radviliškyje jaunuolių muštynės baigėsi 20-mečio mirtimi

  • Teksto dydis:

Radviliškyje per jaunuolių muštynes nužudytas dvidešimtmetis.

Kaip praneša Šiaulių apskrities policija, vėlų penktadienio vakarą Radviliškyje į Dariaus ir Girėno gatvę buvo iškviestos operatyviosios tarnybos.

Atvykę medikai ir policijos pareigūnai rado prie namo, ant šaligatvio, be sąmonės gulintį vaikiną. Po 20 minučių dirbtinio kvėpavimo ir išorinio širdies masažo medikai konstatavo jaunuolio mirtį.

Įvykio vietoje buvęs neblaivus (2,58 prom.) 26 metų Radviliškio gyventojas pareigūnams nurodė, kad mirusysis yra jo 20-metis kaimynas ir kad jie buvo įsivėlę į muštynes su dviem vaikinais, kurie iš įvykio vietos pasišalino.

Pareigūnams dirbant įvykio vietoje, priėjo du neblaivūs vaikinai. Vienas jų, 20-metis (1,5 prom.), buvo kruvinais kumščiais. Pareigūnams jis paaiškino, kad tarp jo su draugu ir kitų dviejų vaikinų čia įvyko konfliktas, jie aiškinosi santykius dėl merginos. Konfliktas baigėsi muštynėmis, o jos – vieno dvidešimtmečio mirtimi. Kitas dvidešimtmetis atsidūrė areštinėje. Jam pareikšti įtarimai dėl nužudymo ir viešosios tvarkos pažeidimo, sakoma Šiaulių apskrities policijos pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pažįstamas

pažįstamas portretas
pažįstu ta merga ir juos ,merga 15=16metu kekšike dėl kurvos ir va turi. jis iš kaimo tai cipe bus ilgai,o kitam tai durninas

del pyz.....s vienas lavonynej tapkes padzioves

del pyz.....s  vienas  lavonynej tapkes padzioves  portretas
guli, antras kalejime ant naru siknaskyle masazuoja....

Anonimas

Anonimas portretas
Kokio stebuklingo grozio turi buti mergina,kad reiketu eiti,kaip buliams galinetis.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių