Quantcast

Prieš Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotoją – chuliganiškas išpuolis

  • Teksto dydis:

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Jurbarke buvo pastebėtas apgadintas tarnybinis Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos darbuotojo automobilis. 

Kaip rašoma Policijos departamento pranešime, spalio 25 d, apie 0 val. 50 min., pastebėta, kad A. Giedraičio-Giedriaus g. apgadintas tarnybinis Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos VTAS Tauragės apskr.  automobilis „Toyota Auris“.

2017 m. pagaminto automobilio variklio dangtis, dvejos durelės bei sparnas galimai subraižyti aštriu daiktu.

Nuostolis nustatinėjamas. 

Policija pradėjo tyrimą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dieds

Dieds portretas
Kai kuriuos vaikus gal ir reiketu gelbeti bet tik ne taip kaip valstybe juos "gelbeja". Tuoj vaistais priserti bus ir sedes apduje.

kaimynė

kaimynė portretas
kai nuo smurtaujančio tėvo kenčia vaikas, ir vaiko teisių pareigūnqi jį gelbėja tai jūs vadinate vaikų vogimu. Vargšai proto invalidai esate. Žmonės dirba sunkiomis sąlygomis, nes Lietuvoje vaikų skriaudikų pilna. Motinos pašalpinės geria, vaikus gimdo dėl pašalpų, kad iš vaiko pinigėlių galėtų gerti ir gyventi nedirbdamos, jų sugyventiniai prievartauja jų dukras, o jos slepia tokius dalykus. Ar čia gerai? Komentuokite protingai.

Kavenskis

Kavenskis portretas
Labai sveikintinas ir skatintinas reiskinys.paraginciau visa Lietuva priesintis vaiku pirkliams t.y. VTAT.Pamatei VTAT pareiguna ir atsivedejes tvoji jam i nosi bet kuo kas po ranka.....ir tai turi buti masinis reiskinys Lietuvoje
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių