Quantcast

Praėjusią parą sostinėje siautėjo plėšikai

Per praėjusią parą Vilniaus mieste užregistruotos 7 vagystės, 2 nusikaltimai žmogaus sveikatai, 1 plėšimas, 1 išžaginimas, 1 turto sunaikinimo ar sugadinimo atvejis. Užregistruoti 4 eismo įvykiai. Vakar už administracinius teisės pažeidimus nubausta 60 pažeidėjų, iš jų – 3 neblaivūs vairuotojai. 21 kartą pareigūnai vyko raminti šeimyninių ginčų.

Vakar apie 8 val. 25 min. Romų bendrijoje, S.Dariaus ir S.Girėno g., įvykio vietos apžiūros metu rasti ir paimti į foliją įvynioti 5 polietileniniai maišeliai su milteliais ir dar vienas apdegintas polietileninis maišelis su milteliais. Įtariama, kad tai narkotikai.

Apie 19 val. 50 min. Aguonų g. nepažįstami jaunuoliai apiplėšė pilietę J.Č. (gim. 1976 m.). Iš moters jie atėmė rankinę su nešiojamuoju kompiuteriu, rankinę su dviem mobiliojo ryšio telefonais, piniginę ir kitus daiktus. Nuostolis – 1440 litų.

Apie 23 val. 45 min. Ąžuolyno g. nepažįstami vaikinai sumušė 1988 m. gimusį P.A. Iš nukentėjusiojo jie pagrobė striukę ir rankinę su joje buvusiais daiktais. Vilniaus greitosios pagalbos universitetinėje ligoninės medikai P.A. diagnozavo veido ir nosies sumušimus ir, suteikę medicininę pagalbą, išleido namo.

Apie 23 val. 30 min. Mindaugo g., eidamas nuo prekybos centro Savanorių pr. link, buvo užpultas pilietis T.S. (gim. 1989 m.). Nuo smūgio į galvą, jis prarado sąmonę. Atsigavęs GMP automobilyje, nukentėjusysis pastebėjo, kad dingo piniginė su pinigais, du mobiliojo ryšio telefonai,  dokumentai. Nuostolis – 2839 litai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių