Quantcast

Praėjusią parą pasienyje su Baltarusija apgręžti 32 migrantai

Praėjusią parą pasienyje su Baltarusija apgręžti 32 migrantai, ketvirtadienį skelbia Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Trečiadienį į kaimyninę Latviją iš Baltarusijos bandė patekti dvylika užsieniečių, į Lenkiją antradienį iš Baltarusijos neleistinose vietose sieną mėgino kirsti 33 migrantai.

Iš viso nuo praėjusių metų rugpjūčio 3 dienos, kai VSAT įgijo teisę apgręžti neteisėtus migrantus, jų iš Baltarusijos į Lietuvą neįleista beveik 10,3 tūkst. asmenų. Dalis užsieniečių į Lietuvą patekti mėgino ne vieną kartą.

Praėjusiais metais iš Baltarusijos į Lietuvą neteisėtai atvyko beveik 4,2 tūkst. migrantų.

Prieš metus kilusį migrantų iš Baltarusijos antplūdį Lietuva vadina Minsko režimo hibridine ataka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip ir toliau

Taip ir toliau  portretas
Kuo toliau tuo šauniau. Greitu metu pasieksime nulinį sienos pralaidumą visiems. Mūsų (Lietuvos) vyriausybė priešakyje su Šimonyte, Landsbergiu ir Bilotaite prisidedant nebyliam Presidentui daro viską kad sienos greitu metu netik su Europos Sąjunga bet ir Rusija ir Baltarusija neliktų. Investuoja pinigus į nelegalų gaudymą ir trukdymą piliečiams keliauti. Pačiam per gyvenimą teko kirsti įvairiausias sienas. JAV, ES, ARABŲ IZRAELIO (daug kas sako kad pastaroji pati sudėtingiausia) bet LR Pasienio kontrolės punktų direkcijos prie Susisiekimo ministerijos vykdomas (ne)darbas su Baltarusija ir Rusija mane nuvylė. Susidaro nuojauta, kad iškilo nauji darbo standartai: Sėdėk kėdėje ir pirštu nosyje krapštyti, tik jokiu būdu nesugalvok darbų daryt.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių