Quantcast

Policijai gerai žinomo vilniečio bute rasta aukso dirbinių

Vilniaus 3-iojo policijos komisariato pareigūnai policijai gerai žinomo asmens namuose rašo nemažai aukso dirbinių. Įtariama, kad šie auksiniai papuošalai buvo pagrobti Vilniaus mieste arba Vilniaus apskrityje.

Asmenis, atpažinusius auksinius juvelyrinius dirbinius, prašama paskambinti į į Vilniaus 3-ąjį policijos komisariatą telefonais Vilniuje   (8 5) 271 62 71 ,  mob. 8 698 85 816 arba į budėtojų dalį  (8 5) 271 60 78 .

Šiemet auksinių papuošalų vagysčių sostinėje, kaip niekada, labai padaugėjo. Plėšikai juos nuima nuo žmonių tiesiog gatvėje ar namo laiptinėse, auksas dažnai dingsta ir ilgapirščiams įsibrovus į butus.

Portalas primena, kad pastaruoju metu užfiksuota nemažai pramešimų ir apie juvelyrinių dirbinių vagystes iš prekybos centrų. Kai kurie jų buvo itin įžūlūs ir gerai suplanuoti.

Ankstų liepos 27-osios rytą, apie 4.15 val. plėšikai apiplėšė pramogų ir prekybos centre „Akropolis“ įsikūrusią juvelyrinių dirbinių parduotuvę „Baltekslita“.

Automobiliu į vidų įvažiavę vagys, užtruko vos 40 sekundžių, tačiau išsinešė juvelyrinių dirbinių už 100 tūkst. litų.
Birželio 9-ąją, apie 4.12 val., buvo apvogta juvelyrinių dirbinių parduotuvė, esanti Vilniaus centrinėje universalinėje parduotuvėje, Konstitucijos prospekte.

Vagys išdaužė pirmame aukšte lango stiklą, po to nubėgo į antrą aukštą, išdaužė juvelyrinių dirbinių parduotuvės vitrinos stiklą, pateko į vidų ir pagrobė aukso dirbinių už maždaug 30 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių