Quantcast

Policija su aplinkosaugininkais žada atlikti patikrinimą dėl piktnaudžiavimo medžioklėje

Policijos departamentas kartu su aplinkosaugininkais žada atlikti platų patikrinimą dėl galimo piktnaudžiavimo medžioklės srityje, sako generalinis komisaras Renatas Požėla.

„Departamento Imuniteto valdybai yra pavesta šitą visą sritį dabar daugiau pakoordinuoti ir kartu su Aplinkos apsaugos departamentu yra planuojamos įvairios kompleksinės kontrolės ir patikrinimų priemonės, būtent patikrinti visoje šalyje šitą problematiką, ar nėra kažkokių problemų, susijusių su medžiokle“, – BNS perduotame komentare sakė R. Požėla.

Jo teigimu, taip pat bus tikrinimas ir karantino reikalavimų laikymasis.

Tokį sprendimą Policijos departamento vadovybė priėmė Aplinkos apsaugos departamentui pranešus, kad sausio viduryje Ukmergės rajone buvo sulaikyti keturi neteisėtai nušautą taurųjį elnią gabenę vyrai, tarp kurių buvo ir policijos pareigūnas bei advokatas.

Pasak aplinkosaugininkų, keturi vyrai automobilyje važiavo nesilaikydami karantino reikalavimų.

Sulaikant pažeidėjus paaiškėjo, kad apie aplinkosaugininkų reidą juos informavo netoliese buvęs policijos ekipažas.

Vilniaus apskrities policijos Imuniteto valdyboje atliekamas tarnybinis patikrinimas dėl medžioklėje dalyvavusio pareigūno veiksmų, taip pat žadama tirti ir apie reidą pranešusių pareigūnų elgesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lape

Lape portretas
Uzkniso jau tie medziotojai. Tegul ima savo sautuvus ir varosi i karstus taskus. Beginklius gyvunus saudyti yra slykstu ir nusikalstama.

zekas

zekas portretas
Vienas mentas brakonieriavokiti mentai,, ant sucherio,, buvo.Reiskia,buvo organizuota gauja.

Rici

Rici portretas
Vyt is darbo tokius pareigunus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių