Quantcast

Policija pradėjo tyrimą dėl melagingai pareigūnus vagyste apkaltinusio varėniškio

  • Teksto dydis:

Alytaus apskrities policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl melagingai 5 tūkst. eurų vagyste policijos pareigūnus apkaltinusio Varėnos rajono gyventojo veiksmų.

Pasak policijos, birželio 12 dieną buvo gautas 1978-aisiais gimusio vyro pranešimas, kad po policijos pareigūnų vizito jo namuose Kuklių kaime, jis pasigedo sekcijoje laikytų 5 tūkst. eurų.

Antradienį Kauno apygardos prokuratūra atsisakė pradėti tyrimą dėl vagystės, nes po Alytaus apskrities policijos Imuniteto ir vidaus tyrimų skyriaus pareigūnų atlikto patikslinimo buvo nustatyta, kad vyras melagingai apkaltino pareigūnus.

Policijos teigimu, vyras jiems yra gerai žinomas. Pernai lapkritį jis pasipriešino sulaikomas ir sužalojo vieną policijos pareigūną.

Taip pat pareigūnams į Kuklių kaimą dažnai tenka vykti, nes dėl smurto, grasinimų ir bauginimų juos iškviečia kartu su vyru gyvenanti moteris.

Melagingai apie vagystę pranešusio vyro atžvilgiu iki šiol yra pradėtas ne vienas ikiteisminis tyrimas ir administracinė teisena.

Jei jo kaltė bus įrodyta teisme, už pranešimą apie nebūtą nusikaltimą jam gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Yes

Yes portretas
Tokius be teismo į kaliuzę. Dėl kažkokio degrado kiek papildomo darbo įvairioms instancijoms. Ir dar išieškoti visas išlaidas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių