Quantcast

Plungės teisme siautėjo vyras: grasino darbuotojams, laužė duris

Nežabotu elgesiu garsėjantis nusikaltėlis Plungės teismo rūmuose sukėlė sumaištį ir stresą teismo darbuotojams bei pareigūnams. Taip jis užsidirbo dar vieną bylą.

Ketvirtadienį ryte konvojaus pareigūnai į Plungės rajono apylinkės teismo posėdžių salę atvedė suimtą 47-erių kaltinamąjį.

Plungės teismo darbuotojams jis gerai žinomas, nes kaskart koneveikia niekuo dėtus darbuotojus ir juos išgąsdina. Ne kartą jį yra tekę iš salės išvesti ir teisti šį asmenį už akių.

Šis kartas buvo išskirtinis dar ir tuo, kad vyras pagrasino susidorojimu ir teismo darbuotojams, ir prokurorei, ir policininkams. Be to, jis išspyrė aptvaro, kuriame laikomi teisiami asmenys, duris.

Vyras ne tik liejo įtūžį, bet ir grasino, kad jo draugai suras, kur gyvena savo darbą teisme dirbę valstybės tarnautojai bei pareigūnai, žadėjo, kad su jais bus susidorota. Įvestas į teisiamiems skirtą aptvarą jis ėmė blaškytis ir galiausiai išspyrė medines duris.

Tądien šis vyras turėjo būti teisiamas už grasinimą nužudyti ar žmogaus terorizavimą, asmens veiksmų laisvės varžymą, poveikį liudininkui, savavaldžiavimą panaudojant psichinę ar fizinę prievartą nukentėjusiam ar jo artimam asmeniui.

Pasak teismo kanclerio, sulaužytas teismo pastato turtas yra palyginti niekas su tuo, ką išgyveno darbuotojai.

Teismo posėdis vis tik įvyko, kitą kartą kaltininkui jau bus skelbiamas nuosprendis. Tuo metu bus atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir grasinimo nužudyti ar sutrikdyti žmogaus sveikatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

diagnoze : salutinis

diagnoze : salutinis portretas
privalomo vakcinavimo poveikis... isteisint...ir paskit kompensacija is PSD fondo
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių