Quantcast

Patikrinimas Marijampolės pataisos namuose: pradėtas ikiteisminis tyrimas

  • Teksto dydis:

Kalėjimų departamento (KD) Saugumo valdymo skyriaus iniciatyva trečiadienį organizuotas neplaninis patikrinimas Marijampolės pataisos namuose, pranešė KD.

Marijampolės pataisos namų nuteistųjų gyvenamosiose ir bendrojo naudojimo patalpose vykdytos kratos metu rasta ir paimta 13 vnt. SIM kortelių, 12 vnt. mobiliojo ryšio telefonų bei pradėtas vienas ikiteisminis tyrimas dėl rastų, kaip įtariama, narkotinių ar psichotropinių medžiagų.

Atliekant patikrinimą dalyvavo Alytaus, Marijampolės, Panevėžio, Vilniaus pataisos namų ir Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos kinologai ir jų tarnybiniai šunys Karatas, Pipiras, Borgas, Toris, Beili, Lotė ir Runa, dresuoti ieškoti narkotinių bei psichotropinių medžiagų. Į pagalbą pasitelkti ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos kinologai su šunimis.

Tai jau antras neplaninis patikrinimas šiemet laisvės atėmimo vietų įstaigose. Per pirmąjį Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos Pirmajame sektoriuje rasta: 13 vnt. mobiliojo ryšio telefonų, 14 vnt. SIM kortelių bei pradėti 4 ikiteisminiai tyrimai dėl rastų, kaip įtariama, narkotinių ar psichotropinių medžiagų.

Neplaninių patikrinimų tikslas – užkardyti ir (ar) sumažinti atvejus, kuomet nuteistieji neteisėtai disponuoja draudžiamais daiktais ar narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Patys mentai svolaciai juos ir inesa,po to patys atima ir is ju zulikai atsiperka,biznis klesti,statyt visus prie sienos ir leist per vamzdi atmtos ir tie ir tie.

kaimietis...

kaimietis... portretas
cha cha cha...šunys loja,karavanas eina...man jau po kratų skambino...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių