Quantcast

Patėvis trejus metus seksualiai išnaudojo podukrą

  • Teksto dydis:

Panevėžio apygardos prokuratūros prokurorai apygardos teismui perdavė seksualinės prievartos nusikaltimų prieš nepilnametę baudžiamąją bylą, kurioje kaltinimai žaginimu ir seksualiniu prievartavimu pareikšti jos patėviui.

Šiandien Panevėžio apygardos prokuratūros prokurorai apygardos teismui perdavė seksualinės prievartos nusikaltimų prieš nepilnametę baudžiamąją bylą, kurioje kaltinimai žaginimu ir seksualiniu prievartavimu pareikšti jos patėviui. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų surinkti įrodymai atskleidė, kad patėvis mažiausiai trejus metus seksualiai išnaudojo trylikametę.

Nusikaltimo tyrimui vadovavusio prokuroro Igno Railos teigimu, mergaitė kiek sugebėdama bandė priešintis patėvio veiksmams, kitų žmonių akivaizdoje elgėsi su juo nemandagiai, tačiau fiziškai stipresnis vyras sugebėdavo palaužti mergaitės pasipriešinimą, ją įbaugindavo, kad niekas ja nepatikės.

Prislėgtą, kartais net priešiškai nusiteikusią mergaitę pavyko prakalbinti močiutei, pas kurią buvo atvykusi paviešėti anūkė. Tuomet ir paaiškėjo, kodėl patėvis taip dažnai kartu su ja vykdavo pas gimines į kitą miestą ar išvykas į gamtą.

Nepilnamečių justicijos sritį kuruojančio prokuroro I. Railos nuomone, šių labai sunkių nusikaltimų padarymui įtakos galėjo turėti kaltinamojo pomėgis žiūrėti erotinius, pornografinius filmus, taip pat svaiginimasis alkoholiu ir narkotinėmis medžiagomis.

Baudžiamasis kodeksas už mažamečio asmens seksualinį prievartavimą numato laisvės atėmimo bausmę iki 13 metų, už žaginimą – iki 15 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Manau, turėtų kartu teisti ir " mamytę, kuri nieko nematė ir negirdėjo",ne tik kad neprižiūrėjo savo vaiko, bet ir sudarė sąlygas vykti žiauriam nusikaltimui. Na, ar galima taip, kad kartu gyvenant, motina nieko nepastebėtų? Manau, kad ne, daugeliu tokių atvejų tai vyksta su " mamyčių" žinia, tik jos sėkmingai išsigina, o kai kurios bando ir tuos savo sugyventinius išsukti. Dėl to skriaudžiamos mergaitės ir mato, kad beviltiška motinai skųstis, ir taip ilgai tyli.

uz

uz portretas
tai nurauti jam kiausius ir ikalinti su tokiais kurie kas dien naudotusi.

iki gyvos galvos ikalint

iki gyvos galvos ikalint portretas
uz mergaites suzalojima fiziskai ir moraliskai.kaip jai gyvent pasitiket zmonemis
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių