Quantcast

Pasieniečių stabdomas vairuotojas paliko vogtą visureigį ir spruko į mišką

Pasieniečiai sulaikė 2018 metais pagamintą visureigį „Land Rover Range Rover“, kurio, kaip, įtariama, vogto paiešką išvakarėse paskelbė Vokietija.

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), kelios minutės po vidurnakčio iš antradienio į trečiadienį VSAT Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai Lazdijų rajono Akmenių kaimo ribose, kelyje Seinai-Lazdijai, stabdė ką tik iš Lenkijos įvažiavusį automobilį „Land Rover Range Rover". Ant jo buvo Nyderlandų numeriai.

Visureigio vairuotojas nepakluso šalikelėje prie žymėto tarnybinio visureigio buvusių uniformuotų pasieniečių reikalavimui, pravažiavo pro juos ir didindamas greitį nulėkė Lazdijų link. VSAT pareigūnai šoko į savo mašiną ir bėglį nusivijo.

Pasieniečiai „Land Rover Range Rover" paliktą likimo valiai rado vienoje degalinėje, esančioje maždaug už kilometro nuo stabdymo vietos. Vairuotojas, manoma, pabūgo toliau sprukti nuo pasieniečių. Metęs visureigį ir pasinaudodamas tamsa jis, matyt, pasišalino į netoliese esančią miškingą vietovę.

Pasieniečiai nustatė, kad šio 2018 metais laidos automobilio kaip, įtariama, vogto paiešką antradienį paskelbė Vokietijos teisėsauga.

Ant visureigio neteisėtai pritvirtinti Nyderlandų numeriai, kaip išsiaiškino VSAT pareigūnai, nėra ieškomi. Gali būti, kad jų savininkas dingusių numerių nepasigedo arba dėl kažkokių priežasčių dėl to nėra kreipęsis į teisėsaugą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių