Quantcast

Pasieniečiai neleido išvykti ieškomam nuteistajam

  • Teksto dydis:

Prie sienos su Baltarusija veikiančiame Šalčininkų punkte Varėnos rinktinės pareigūnai sulaikė Šalčininkų rajono gyventoją. Jis buvo ieškomas kaip nuteistasis už nusikaltimo padarymą.

Ketvirtadienį vakare Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Varėnos rinktinės Tribonių užkardos pasieniečiai Šalčininkų kontrolės punkte patikrino į Baltarusiją vykusį automobilį „Audi Allroad“ rusiškais numeriais. Transporto priemonės ir jį vairavusio lietuvio kelionės dokumentai buvo tvarkingi, tačiau patikros metu paaiškėjo, kad nemalonumų su teisėsauga turi mašinos keleivis.

Pasak VSAT pranešimo, nustatyta, kad 45 metų Šalčininkų rajono gyventojas yra ieškomas kaip asmuo, nuteistas už nusikaltimo padarymą. Jo paiešką Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas paskelbė prieš trejus metus. VSAT pareigūnai keleivį sulaikė ir apie tai pranešė paieškos iniciatoriui. Vyras tą pačią dieną buvo perduotas Šalčininkų rajono policininkams.

Šiemet pasieniečiai iš viso sulaikė 429 asmenis, kurie Lietuvos bei užsienio šalių teisėsaugininkų buvo ieškomi už įvairius nusikaltimus ir pažeidimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių