Quantcast

Pas nelegalius prekeivius cigaretėmis ir spiritu rasta nemenka sumelė eurų

  • Teksto dydis:

Pas nelegalius prekeivius cigaretėmis ir spiritu Panevėžio apskrities policija aptiko ne tik nelegalių prekių bet ir daugiau nei 30 tūkst. eurų grynaisiais pinigais.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai, surinkę ir išanalizavę informaciją apie Panevėžio centrinėje turgavietėje vykstančią neteisėtą prekybą akcizais apmokestinamomis prekėmis, birželio mėnesį atliko kratas.

Per jas turgavietėje aptikta ne tik nelegaliai parduodamų cigarečių, bet ir spirito ir grynųjų pinigų. Pareigūnai pas nelegalius prekeivius rado didelį kiekį – 14 540 pakelių – įvairių rūšių kontrabandinių cigarečių. Jos buvo slepiamos turgavietėje esančiose sandėliavimo vietose, 144 litrus spirito ir didelę sumą grynųjų pinigų – per 30 tūkst. eurų, trečiadienį pranešė Panevėžio apskrities policija.

Sulaikyti policijai dėl panašios veiklos gerai žinomi du Panevėžio gyventojai – R.N., gimęs 1964 metais, A L., gimęs 1962 metais, taip pat R.J., gimęs 1980 metais ir policijai iki šiol nekliuvęs D.V., gimęs 1981 metais, Vyrai vertėsi neteisėta kontrabandinių cigarečių prekyba turgavietėje.

R.N. ir A.L.pareikšti įtarimai dėl neteisėto vertimosi komercine veikla, o R.J., D.V. ir R.N. pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimas akcizais apmokestinamomis prekėmis..

Panevėžio apskrities ekonominės policijos pareigūnai įspėja gyventojus, kurie neteisėtai prekiauja ar perka kontrabandines cigaretes iš turgavietės, kad griežtinama turgavietės kontrolė, rengiami nuolatiniai reidai. Jų metu pareigūnai tikrins visus įtarimą sukėlusius asmenis, o įsigiję cigaretes turgavietės teritorijoje bus griežtai baudžiami ir viešinami per žiniasklaidos priemones.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
kodel Kaune niekas nedaro tvarkos del pilstuko pardaveju ,pardavineja diena nakti ir visi Aleksote zino,bet tik ne palicija ,ji net nekreipia demesio oi pranesimus ir i adresa
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių