Quantcast

Pareigūnams nestojęs kelių chuliganas kelionę baigė smūgiu į policijos automobilį

  • Teksto dydis:

Šiaulių rajone šeštadienį pavojingai manevravęs ir sustoti nepaklusęs automobilio vairuotojas trenkėsi į policijos mašiną.

Kaip pranešė Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, šeštadienio vakarą, apie 19.33 val. Šiaulių rajone, Aukštelkės kaime, 31-erių vyras, vairuodamas automobilį „Audi A6“, nepakluso policijos pareigūnų reikalavimams sustoti.

Pareigūnai važiavo su skiriamaisiais ženklais pažymėtomis motorinėmis transporto priemonėmis, įjungtais garsiniais ir mėlynos bei raudonos spalvos švyturėliais.

Kaip skelbiama, vairuotojas pavojingai manevravo, važiavo kelkraščiais, šaligatviais, dėl to sukėlė pavojų gyvenvietėje vaikščiojančių žmonių sveikatai ir gyvybei, o galiausiai atsitrenkė į policijos pareigūnų vairuojamą tarnybinį automobilį „VW Transporter“ ir jį apgadino.

Po eismo įvykio į Respublikinės Šiaulių ligoninės priėmimo skyrių kreipėsi 43-ejų Šiaulių komisariato vyresnysis specialistas,  kuriam nustatytas peties sumušimas, galvos smegenų sukrėtimas, ir 26-erių specialistas, kuriam nustatytas galvos sumušimas ir smegenų sukrėtimas. Abu pareigūnai gydosi ambulatoriškai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių