Quantcast

Blaivumą tikrinę pareigūnai automobilyje netikėtai rado nelegalių cigarečių

  • Teksto dydis:

Kartais ilgametės patirties turintys pareigūnai turi uoslę nusižengimams. Taip nutiko ir praėjusio sekmadienio vakarą, vykdant prevencinę blaivumo patikros akciją, pranešė Alytaus policija.

Prienų rajone, kelio Vilnius–Prienai–Marijampolė 70 kilometre Alytaus policijos pareigūnas sustabdė automobilį „Audi A6“. Už vairo sėdėjęs 49 metų vyras buvo blaivus, tačiau paprašius atidaryti bagažinę pareigūno laukė netikėtas krovinys, kuris, deja, nėra teisėtas.

Prieniškis automobilio bagažinėje gabeno 461 pakelį cigarečių „NZ“, taip pat 460 pakelių cigarečių „Fest“ ir 39 pakelius „Minsk Capital“ cigarečių, paženklintų Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Nustatyta, kad bendra cigarečių vertė gali viršyti 3,5 tūkst. eurų.

Vyriškiui surašytas administracinių nusižengimų protokolas dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką. Ši veika užtraukia baudą nuo 5,2 tūkst. iki 6 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ARNAS NAMAJUSKA

ARNAS NAMAJUSKA portretas
ARNAS NAMAJUSKA raganeji velnias

as neturiu ka slept

as neturiu ka slept  portretas
bet jei jau teisinej valstybej gyvenam tai mentukai turi aiskiai nurodyk ko kada ir kur iesko...a jei patys nezino ko iesko i iesko gal ka ras tai siust juos i kaima i tegu kasa sliekus lysvej....

jei tikrino girtuma

jei tikrino girtuma portretas
tai teises tikrint bagazine ner...siunti nakuj i vaziuoji toliau...a jei nori tikrint tai pateik orderi kodel ir kokiu tikslu tikrini.....2 asmenis kaip liudininkai i kaltinamojo advokatas tikrinkit rakinekit iieskokit viska kam turit leidima ir kompetencija........ sovietu era senei baigesi.... zmogaus baut uz kontrobanda ner kaip nes mentukai sake ka ieskojo kraujije degtines..... pakol zmoges leisis pisami tai mentai pis juos visais galais....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių