Quantcast

Pareigūnai rado, įtariama, nuteistiesiems skirtų draudžiamų daiktų

  • Teksto dydis:

Sekmadienio naktį Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos pareigūnai rado draudžiamų daiktų, įtariama, skirtų nuteistiesiems.

Kaip pranešė Kalėjimų departamentas, tikrindami Pirmojo sektoriaus prieigas, 3.15 val. pareigūnai pastebėjo du asmenis, kurie, pamatę patrulinės grupės pareigūnus, leidosi bėgti į mišką ir išmetė aštuonis paketus.

Miško gilumoje vyrų aptikti nepavyko, bet paketuose rasta buvo 20 mobiliojo ryšio telefonų, 23 SIM kortelės, vieneri žiūronai, dešimt USB kroviklių, dešimt kroviklių antgalių, vienas kroviklio blokelis ir vienas WIFI USB, manoma, skirti nuteistiesiems.

Marijampolės pataisos namų pareigūnai praėjusią savaitę užfiksavo tris draudžiamų daiktų permetimus į įstaigos teritoriją. Nuteistiesiems buvo mėginta permesti keturis paketus, kuriuose buvo septyni mobiliojo ryšio telefonai ir modemas. Visus draudžiamus daiktus perėmė pataisos pareigūnai. 

Kybartuose taip pat buvo užfiksuotas permetimas. Pareigūnai surado ir paėmė paketus, kuriuose buvo penki mobiliojo ryšio telefonai.

Nuo šių metų pradžios jau konfiskuota daugiau nei 200 mobiliojo ryšio telefonų, daugiau nei 100 SIM kortelių ir kitokių mobiliojo ryšio įrenginių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių